6 cosmetice naturale handmade pe care le poti face cadou celor dragi

6 cosmetice naturale handmade pe care le poti face cadou celor dragi
6 cosmetice naturale handmade pe care le poti face cadou celor dragi

Cadourile cu cosmetice naturale handmade sunt o modalitate frumoasa de a-ti arata grija si afectiunea fata de cei dragi.

Cadourile cu cosmetice naturale handmade sunt o modalitate frumoasa de a-ti arata grija si afectiunea fata de cei dragi. Daca se apropie o ocazie speciala si esti in pana de idei, vei descoperi ca produsele bio sunt o muza binevenita. Poti sa pregatesti singura retetele cosmetice pe baza de uleiuri terapeutice ori sa le achizitionezi dintr-un magazin de incredere.

Vei vedea ca cosmeticele bio nu sunt un simplu cadou, ci vin la pachet cu tandrete si grija fata de sanatatea organismului.

Gestul tau le va demonstra celor dragi ca te-ai implicat in alegerea darului si ca iti doresti tot ce este mai bun pentru ei.

Cosmeticele naturale handmade, un cadou binevenit oricand

Pentru inceput trebuie sa cunosti care sunt principalele beneficii pe care le au cosmeticele bio. Aceste produse sunt blande cu pielea si cu podoaba capilara fiindca au in compozitie doar ingrediente naturale. Hidrateaza si hranesc in profunzime tesuturile pielii, tinand la distanta efectele negative ale factorilor externi (radicalii liberi, schimbarile bruste de temperatura, apa calcaroasa, etc).

Important este sa gasesti un brand de incredere care promoveaza produse certificate bio, fara aditivi sintetici, alergeni si ingrediente ce provin din surse modificate genetic, asa cum este Neos Cosmetics.

Iata mai jos ce produse cosmetice handmade poti sa oferi cadou:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  1. Crema de fata

Cremele de fata sunt o alegere inspirata daca cunosti tipul de ten pe care il are persoana careia vrei sa ii oferi

cadoul. Caracteristicile tenului dicteaza combinatia de ingrediente potrivita, asa ca este indicat sa te informezi in aceasta privinta inainte de a face cumparaturile. Poti sa achizitionezi o crema de zi ori una de noapte cu extracte naturale pure, precum uleiurile si aromele esentiale bio. Pentru un rasfat complet, investeste intr-un set din care sa faca parte ambele creme. Gasesti cosmetice naturale handmade la Neos Cosmetics, un brand despre care vei avea impresia ca iti cunoaste in detaliu nevoile pielii.

  1. Ser antirid

Orice femeie se va bucura sa primeasca in dar un aliat puternic cu proprietati antirid. Un produs natural de calitate netezeste liniile fine sau de umplere a celor mai adanci intr-un timp scurt de la prima aplicare.

  1. Ulei de masaj pentru relaxare ori energizare

Inca un produs de ingrijire pe care il poti oferi cadou este o sticluta cu ulei de masaj.

Fie ca optezi pentru o varianta care ofera o stare de relaxare pretioasa, fie ca alegi una cu efect revigorant, nu ai cum sa dai gres. In caz ca ai ocazia, intreaba ce arome prefera persoana care va primi cadoul.

  1. Crema pentru gat si decolteu

Cosmeticele naturale handmade sunt renumite pentru faptul ca ingrijesc pielea matura cu atentie. Pielea din zona gatului si a decolteului este mai sensibila, asa ca necesita ingrijire inainte sa apara primele semne ale imbatranirii premature.

Specialistii recomanda intretinerea constanta, zi de zi, dimineata si seara, cu produse special destinate acestor zone.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

  1. Crema de maini cu uleiuri esentiale terapeutice

Un cadou deosebit din categoria cosmeticelor naturale handmade se va dovedi si o crema de maini cu uleiuri esentiale. Pielea mainilor este cea mai agresata de-a lungul vietii, asa ca din ritualul de ingrijire nu ar trebui sa lipseasca un produs cu actiune hranitoare, hidratanta, protectoare si rejuvenanta.

  1. Mix de uleiuri terapeutice

O alegere inspirata se va dovedi si un mix de uleiuri terapeutice. Acesta se poate adauga in apa de baie ori se poate masa pe piele pentru cele mai bune rezultate. Poti alege un produs pentru detoxifiere si vitalitate, pentru echilibru si ratiune, pentru relaxare si acceptare ori alta combinatie cu efecte incantatoare asupra organismului.

Nu vei da niciodata gres daca vei oferi celor dragi cosmetice naturale handmade. Cadoul tau va fi primit cu bratele deschise.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

6 locuri pe care le poți vizita în Milano

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies