6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!
6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa! șadar, ați finalizat câteva dintre proiectele mici de fixare pe care le aveți de ani buni pe lista de sarcini și vă simțiți încrezători în jocul dumneavoastra. Acum te uiți la acel perete dintre bucătărie și sufragerie și știi: trebuie să pleci. Aveți planuri mărețe și vise mari de viață cu un concept deschis, iar acel zid vă stă în cale.

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid! Așadar, ați finalizat câteva dintre proiectele mici de fixare pe care le aveți de ani buni pe lista de sarcini și vă simțiți încrezători în jocul dumneavoastra. Acum te uiți la acel perete dintre bucătărie și sufragerie și știi: trebuie să pleci. Aveți planuri mărețe și vise mari de viață cu un concept deschis, iar acel zid vă stă în cale.

Dar asteapta! Înainte de a apuca un ciocan și de a începe demo-ul complet, există câteva lucruri de luat în considerare.

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!
6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!

Peretele este portant?

Un perete portant este un perete care este imperativ pentru integritatea structurală a casei dumneavoastra, așa că dărâmarea acestuia fără a implementa un alt tip de suport (cum ar fi o grindă) nu este ceva ce doriți să faceți.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Unde sunt grinzile de tavan?

Este, de asemenea, important să luați în considerare locul în care se află grinzile de tavan, deoarece s-ar putea ca și peretele dvs. să le ofere sprijin.

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Ai de gând să dai de instalații sanitare?

În timp ce unele instalații sanitare pot părea evidente (dacă există o chiuvetă care se sprijină pe perete, probabil că va avea instalații sanitare în perete care vor trebui redirecționate), dar alte instalații sanitare s-ar putea strecura pe langa tine, așa că vei trebuie să vă folosiți din nou abilitățile de investigare.

Dar liniile electrice?

În funcție de ceea ce găsiți în spatele tablei, unele cabluri electrice pot fi redirecționate semi-ușor, dar unele s-ar putea dovedi a fi mai mult o provocare decât doriți să faceți. Amintiți-vă, aveți întotdeauna opțiunea de a angaja un electrician- o mișcare recomandabilă dacă sunteți un începător în domeniul electricității.

Citeste si: Cum alegi un mobilier de calitate? Totul despre palul melaminat!

Ai nevoie de permis?

Este indicat să vă adresați municipalității locale, dar probabil veți avea nevoie de un permis înainte de a începe să dărâmați zidurile.

Unde vor merge mobilierul și iluminatul dumneavoastra?

Acest lucru poate părea evident, dar dacă vă gândiți să doborâți un perete, este, de asemenea, timpul să vă gândiți la modul în care acest lucru va afecta aspectul camerei și, eventual, să faceți loc în bugetul dvs.

pentru achiziții suplimentare de mobilier sau iluminare nouă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies