6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine. Care sunt semnele ce îți vor aduce confirmarea

6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine
6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine

Află din rândurile următoare cum poți să îți dai seama că un bărbat este atras de tine. Descoperă cele 6 semne care îl dau de gol.

Majoritatea femeilor întâmpină anumite dificultăți atunci când ies la întâlniri sau vorbesc cu un bărbat. Au nevoie de confirmare din partea lui și nu știu cum să își dea seama dacă bărbatul respectiv chiar se simte atras și își dorește o relație serioasă sau consideră această interacțiune o modalitate bună prin care poate să își ocupe timpul liber. Ei bine, există anumite semne în comportamentul bărbaților care îi dau de gol și care ne ajută pe noi femeile să ne dăm seama dacă se simt cu adevărat atrași de noi și își doresc să aibă o relație serioasă.

Descoperă în continuarea articolului care sunt cele 6 lucruri pe care le va face un bărbat atunci când se simte atras de tine.

Contact vizual prelungit sau intens

6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine
6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine[Sursa foto: freepik]

Majoritatea bărbaților care se simt atrași de persoana de lângă ei păstrează contactul vizual cât mai mult timp. Astfel, poate să te analizeze din cap până în picioare, iar dacă ți se pare că încearcă să-ți găsească defecte, ei bine, nu.

De fapt, te admiră, te soarbe din priviri și încearcă să te descopere cu privirea. Acesta este principalul semn care îi dă de gol pe bărbați, mai ales că atunci când simt o atracție puternică față de persoana de lângă ei, nu pot să își îndrepte privirea în altă parte.

Gesturi de apropiere

Citește și: Sătulă de întâlniri online? Încercați aceste idei pentru a vă reîmprospăta perspectiva și a vă bucura din nou de întâlniri

6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine
6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De obicei, un bărbat care se simte atras de tine vrea să avanseze de la a trimite mesaje, a vorbi și a se vedea cu tine cât mai repede. De aceea, de multe ori, va face diferite gesturi de apropiere. De fapt, încearcă să fie cât mai aproape de tine fizic, dar și mental, emoțional sau spiritual.

Un astfel de bărbat care se simte atras de tine își va dori foarte repede să te cunoască, să iasă cu tine la întâlnire, să te știe aproape.

Comportament nervos sau agitat

De obicei, atunci când bărbații sunt atrași de o femeie, adoptă un comportament agitat. Parcă nu își găsesc locul și se fâstâcesc în continuu. Acest comportament apare de obicei la primele întâlniri.

După ce ați vorbit o perioadă prin mesaje sau la telefon, iar el deja se simte atras de tine, urmează să vă vedeți față-în-față, iar el este cuprins de emoții. Acest comportament în trădează imediat.

Flirt

6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine
6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine[Sursa foto: freepik]

De obicei, există două categorii de bărbați: cei care sunt agitați și cei care flirtează. Bineînțeles că flirtul este o adevărată artă, care se dobândește prin experiență, dar de multe ori, bărbații încearcă să mascheze emoția prin flirt.

Astfel, atunci când un bărbat se simte atras de tine, cu siguranță că va flirta, asta dacă nu este agitat, iar în acest caz, tot înseamnă că este atras de tine. Așadar, trebuie să îi urmărești foarte bine comportamentul deoarece cu cât este mai atras de tine, cu atât va avea dorința să te cunoască mai mult, să te simtă aproape și să te cucerească. Un bărbat care nu este atras de tine va fi indiferent în cadrul întâlnirii și îți va trimite de obicei mesaje banale atunci când își aduce aminte.

Întrebări personale

Bărbatul care se simt atras de tine va fi curios să afle cât mai multe lucruri despre tine, despre cum ai crescut, cum sunt părinții tăi, despre ceea ce îți place să faci cu adevărat în viață. Îți va pune o serie de întrebări spirituale pentru a te descoperi mai bine și va vrea să știe care sunt lucrurile pe care ți le-ai fi dorit să le faci și nu le-ai făcut.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Comportament mai afectuos

Citește și: Ce este flirtul. Implică întotdeauna o relație romantică sau sexuală?

6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine
6 lucruri pe care le va face atunci când se simte atras de tine[Sursa foto: freepik]

Un bărbat care dă dovadă de un comportament afectuos, cu siguranță se simte atras de tine. Pentru el părerea ta contează profund, iar scopul lui va fi să te facă pe tine să te simți bine. Iar de aceea, va deveni foarte afectuos cu tine și va vrea să fie cea mai bună versiune a lui pentru tine.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies