6 lucruri pe care nu le stiai despre meseria de model de videochat

6 lucruri pe care nu le stiai despre meseria de model de videochat
6 lucruri pe care nu le stiai despre meseria de model de videochat

In Romania, imaginea studiourilor de videochat este una controversata, din cauza stirilor prezentate in mod frecvent in mass media. Nu de putine ori am auzit vorbindu-se despre activitatea de model de videochat pe un ton depreciativ, desi Romania se claseaza pe primul loc in lume la aceasta ora in ceea ce priveste castigurile din industrie.

In realitate, meseria de model de videochat este una legala, cat se poate de serioasa si de sigura, atata timp cat alegi studioul videochat potrivit, te implici in ceea ce faci si depui eforturi pentru a te autodepasi.

Iata cateva lucruri despre videochat pe care ar trebui sa le stii daca te intereseaza o cariera in domeniu:

De 13 ani, videochatul este o activitate legala in Romania, reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Pentru a lucra intr-un studio de videochat, modelele trebuie sa fie majora (sa aiba 18 ani impliniti). Varsta maxima pentru un model este de 35-40 de ani, dar, evident, aceasta variaza, in functie si de aspectul fizic.

De regula, comisionul unui model de videochat este de 50% din castigurile realizate pe site-urile respective, dar variaza in functie de studio. Astfel, se poate ajunge chiar din prima luna la un castig in jur de 1.000 de dolari. La multe studiouri, insa, se incepe cu sume mai mici, care cresc pe masura ce modelul se specializeaza. In plus fata de salariul lunar, studiourile le ofera angajatilor si bonusuri substantiale, care viariaza de la un studio la altul.

La Art Studio oferim un comision de 70% din prima luna de colaborare. Oferim de asemnea training de specialitate, cursuri de engleza si sprijin logistic permanent.

Daca are deja experienta in domeniu, un model angajat la Art Studio poate castiga sume de pana la zeci de mii de dolari lunar. Astfel, isi pot permite in cativa ani, sau chiar cateva luni, lucruri pentru care cei mai multi oameni muncesc o viata (o casa, o masina).

La un studio de videochat se poate face chat erotic, dar si non-erotic. Daca esti model de videochat, asta nu inseamna ca trebuie sa te dezbraci neaparat in fata camerei. Multi dintre membrii site-urilor vor doar sa socializeze, sa discute pe teme diverse, sa fie ascultati si acceptati asa cum sunt ei.

Chiar daca modelele feminine par sa castige mai bine, exista o piata in crestere si pentru modelele masculine de videochat.

La Art Studio, programul dedicat baietilor este unul foarte popular. Baietii seriosi pot ajunge si ei la castiguri substantiale inca din primele luni de munca.

Daca inca mai ai indoieli in ceea ce priveste viata modelelor din studiourile de videochat, iata mai jos si marturia unui model Art Studio : 

«Buna, sunt Iuliana si lucrez la Art Studio de aproape 2 ani.

Viata mea s-a schimbat total de cand m-am angajat aici. Cei de la Art Studio m-au facut sa ma simt relaxata, stapana pe mine, puternica si increzatoare. Lucrand ca model, sunt tot timpul motivata sa muncesc, sa castig mai mult, astfel incat am ajuns sa ma pot intretine singura si sa-mi cumpar in curand propria casa!

Cand am inceput, am fost reticenta si putin speriata de ideile preconcepute ale celor din jur.

Dar m-am hotarat sa incerc si nu imi pare rau. Din contra, consider ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o. Va sfatuiesc si pe voi sa aveti curaj si sa va ascultati instinctele atunci cand luati decizii majore care va implica.»



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregatit un an provocator, in care lumea se va schimba

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies