6 lucruri pe care un barbat evoluat le doreste de la o femeie

6 lucruri pe care un barbat evoluat le doreste de la o femeie
6 lucruri pe care un barbat evoluat le doreste de la o femeie

“Un barbat evoluat doreste o femeie care nu-l va schimba pentru a fi cu el, care nu se cramponeaza de parerea celorlalti despre ea, nici macar de parerea lui.”

1. Un Barbat evoluat doreste Sinele Ei Autentic

Un barbat evoluat doreste o femeie care nu-l va schimba pentru a fi cu el, care nu se cramponeaza de parerea celorlalti despre ea, nici macar de parerea lui. Asta nu inseamna ca ea este aroganta. Ci doar ca stie exact cine este si nu are nevoie sa demonstreze nimanui ca are dreptul de a trai asa cum isi doreste.

Cu siguranta, are si alegeri grele de facut in detaliile vietii lor impreuna (asa-zisul „compromis”), insa cu toate acestea, nu se va face mica si nici nu se va lasa pe ea insasi pentru a-l face doar pe el fericit. Pur si simplu nu va face asta.

Si nici el, cu siguranta, nu o va critica pentru ca este ea insasi.

Un barbat evoluat tanjeste sa isi vada femeia radioasa si cu adevarat fericita.

Daca ea nu este incantata de ea insasi in fiecare zi a vietii ei, nici el nu va fi. Iar asta nu pentru ca ea ar fi responsabila pentru ceea ce simte el (pentru ca nu e), ci pentru ca al doilea „cel mai frumos” dar pe care i l-ar putea face ea vreodata este fericirea ei autentica. Ceea ce ma aduce la punctul numarul 2 …

2.

Un Barbat evoluat doreste Fericirea Ei Autentica

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nici pe departe aceasta nu este vreo dorinta bizara sau sinistra de a captura inima femeii ca-ntr-o cutie de fier si de a o izola intr-un castel.

Un barbat evoluat doar isi doreste ca femeia lui sa fie atat de indragostita de viata ei, incat sa radieze intreaga incapere atunci cand paseste in ea.

Da, vor fi si momente grele. Nu se asteapta ca aceasta sa fie intotdeauna fericita – nimeni nu isi doreste genul infiorator de navasta de carton, cu un zambet fals in permanenta pe buze.

Pur si simplu isi doreste ca ea sa fie suficient de constienta de faptul ca ea este responsabila pentru propria ei fericire. El va face tot ce ii sta in putere pentru a fi un barbat bun pentru ea, insa nu vrea sa fie impovarat de „a o face pe ea fericita”.

El este suficient de ocupat in incercarea de a-si trai si manageria propria experienta. Acestea fiind intelese, ambii parteneri isi vor putea aduce adevarurile lor in relatia de zi cu zi, in siguranta- aspect esential in sustinerea intimitatii genuine... lucru pe care un barbat evoluat si-l doreste cu adevarat.

3. Un Barbat adevarat isi doreste sa fie iubit in Abandon Dezlantuit

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Acum

multi ani in urma, am vazut o mireasa care isi privea noul sot cu adoratie absoluta, incat am simtit ca pana si Pamantul era gelos, desi el are Soarele. Un barbat evoluat isi doreste ca femeia lui sa radieze iubirea sa asupra lui exact asa. Va face tot ce ii sta in puteri pentru a castiga asta. Si totusi...ce a facut vreodata Pamantul ca sa merite Soarele?

Un barbat evoluat vrea ca femeia lui sa il iubeasca profund, in ciuda imperfectiunilor sale, si sa vada constant dincolo de defectele sale umane, ce este mai bun in el.

Exista totusi un aspect extrem de important – exista multe femei capabile sa iubeasca astfel, insa cheia este sa o faca fara sa uite de ele.

Un barbat evoluat nu isi doreste ca femeia de langa el sa se uite complet de ea doar pentru ca il iubeste pe el, chiar daca el nu se comporta onoabil, nerespectand in mod constant intelegerile dintre ei (un barbat evoluat poate cadea prada greselilor in stil mare – este om, pana la urma).

Afla mai multe pe astrocafe.ro!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies