6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre
6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre uleiul de arbore de ceai!

Uleiul de arbore de ceai este un aliat de nădejde împotriva punctelor negre, datorită proprietățile lui antimicrobiene și antiinflamatorii. Află din rândurile următoare câteva moduri de folosire a uleiului de arbore de ceai pentru lupta împotriva problemelor tenului!

Mască de față cu argilă și ulei de arbore de ceai pentru puncte negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre[Sursa foto: freepik]

Pentru a scăpa de punctele negre, veți avea nevoie de doar câteva ingrediente simple și eficiente.

Masca de față constă în 2-3 picături de ulei de arbore de ceai, 1 lingură de argilă, 1 lingură de apă și un aburitor facial.

Primul pas este aburirea tenului timp de 5-10 minute, iar apoi combinarea ingredientelor până se va obține un aspect uniform. Al doilea pas este aplicarea în mod uniform, însă trebuie să evitați cât mai mult posibil zona ochilor și a gurii.

Această mască de față trebuie lăsată să acționeze 10-15 minute. Ulterior, se spală tenul cu apă caldă și se tamponează pielea uscată cu un prosop curat. Este bine de reținut faptul că masca din argilă și ulei de arbore de ceai se poate face de două ori pe săptămână.

Mască facială ajută la eliminarea excesului de uleiuri de pe față și usucă acneea și imperfecțiunile. De asemenea, este un ajutor de nădejde în dezinfectarea și deblocarea porilor, în timp ce argila, fiind un ingredient perfect pentru repararea pielii, hrănește pielea cu ajutorul mineralelor.

Baie cu ulei de arbore de ceai pentru puncte negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre[Sursa foto: freepik]

O altă metodă eficientă pentru a scăpa de puncte negre este baia cu ulei de arbore de ceai. Mai exact, vă puteți pregăti un mediu relaxant cu o baie fierbinte, 1 linguriță de ulei de arbore de ceai și 2 căni de sare Epsom.

Primul pas este pregătirea unei băi fierbinți.

Mai apoi, se adaugă în apă aproximativ o linguriță de ulei de arbore de ceai și două căni de sare Epsom. Pentru a avea efectul dorit, se recomandă acest ritual timp de 30-45 de minute. Acest truc se poate repeta 1-2 ori pe săptămână.

Baia fierbinte ajută la deschiderea porilor și deblocarea acestora, iar uleiul de arbore de ceai ajută la uscarea punctelor negre și la scăparea de ele.

De asemenea, sarea Epsom din baie ajută la exfolierea pielii în mod delicat și la curățarea porilor.

Scrub facial cu ulei de arbore de ceai pentru puncte negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un alt truc de frumusețe este scrubul facial cu ulei de arbore de ceai.

Pentru pregătirea acestuia, femeile au nevoie de 1 lingură de zahăr fin, 1 lingură de ulei de măsline, 1-2 picături de ulei de arbore de ceai și un aburitor facial.

Primul pas este aburirea tenului timp de aproximativ 5-10 minute. După ce amestecați ingredientele, aplicați scrubul și masați ușor în mișcări circulare timp de câteva minute.

Ulterior, scrubul facial trebuie îndepărtat cu apă rece.

Această metodă eficientă poate fi repetată de 2-3 ori pe săptămână.

Scrubul cu ulei de arbore de ceai este esențial pentru exfolierea feței datorită proprietăților antiinflamatorii. Acesta deblochează porii prin uscarea punctelor negre.

Cremă hidratantă non-comedogenică cu ulei de arbore de ceai pentru puncte negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre[Sursa foto: freepik]

Pentru a obține cea mai bună cremă împotriva punctelor negre, aveți nevoie de o cremă hidratantă non-comedogenică și 1 picătură de ulei de arbore de ceai.

Primul pas este clătirea tenului cu apă caldă, pentru relaxarea porilor. Ulterior, se folosește o cantitate de dimensiunea unui bob de mazăre a unei creme hidratante non-comedogenice.

Următorul pas este adăugarea unei picături de ulei de arbore de ceai. Mai apoi, se masează ușor crema în piele, mai ales în zonele care sunt presupuse la puncte negre. Această metodă de frumusețe se poate repeta zilnic.

În momentul în care crema hidratantă non-comedogenică pătrunde în piele, uleiul de arbore de ceai ajunge în pori, reușind să dezinfecteze și să elimine acneea sau puncte negre. De asemenea, aceasta reduce cicatricile și hidratează pielea.

Ulei de jojoba și ulei de arbore de ceai pentru puncte negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Femeile pot scăpa de puncte negre cu ajutorul unei lingurițe de ulei de jojoba, 1 picătură de ulei de arbore de ceai și un aburitor facial.

Primul pas este aburirea feței timp de câteva minute, pentru ca porii să se relaxeze. După crearea amestecului de uleiuri, masați compoziția în mișcări circulare ușoare, timp de aproape 5 minute.

Ulterior, se spală fața cu apă rece și un cleanser. Ritualul poate fi repetat în fiecare seară înainte de culcare.

Uleiul de jojoba intră foarte ușor în piele, dizolvând impuritățile și curățând porii. În combinație cu uleiul de arbore de ceai, creează amestecul ideal pentru combaterea punctelor negre.

Cleanser cu ulei de arbore de ceai pentru puncte negre

6 moduri simple de a folosi uleiul de arbore de ceai pentru a elimina punctele negre[Sursa foto: freepik]

O ultimă metodă care va da roade este folosirea unui cleanser cu ulei de arbore de ceai. Femeile au nevoie de un cleanser facial fără ulei și 1-2 picături de ulei de arbore de ceai.

Primul pas este spălarea tenului cu apă caldă pentru relaxarea porilor. Mai apoi, se folosește o cantitate de dimensiunea unui bob de mazăre de cleanser.

Următorul pas este adăugarea unei picături de ulei de arbore de ceai. Se masează ușor fața cu cleanserul până când se obține o spumă. După aproximativ un minut de masaj, se clătește fața cu apă rece. Trucul de frumusețe se poate repeta 1-2 ori pe zi.

Amestecarea uleiului de arbore de ceai cu un cleanser fără ulei din rutina de îngrijire proprie permite uleiului să pătrundă în porii blocați, să-i usuce și să-i deblocheze pentru regenerare a pielii.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să aplicați protecția solară în timp ce purtați machiaj

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies