6 obiceiuri care te ajuta sa fii mai fericit!

6 obiceiuri care te ajuta sa fii mai fericit!
6 obiceiuri care te ajuta sa fii mai fericit!

Daca vrei sa te simti un pic mai fericit, iti propunem 6 lucriri pe care sa le faci si o sa vezi ca starea de beatitudine te va cuprinde imediat!

1. Asculta muzica inspirata din natura- Un studiu realizat la Universitatea din Pennsylvania arata ca ascultarea sunetelor inregistrate in natura iti poate schimbarea starea de spirit in doar 3 minute.

2. Zambeste- Se intampla uneori sa ai nevoie doar de un simplu zambet si te vei simti mai bine. Oameni care zambesc mai mult sunt mult mai fericiti si impliniti, s-a dovedit stiintific!

3.

Incearca sa fii fericit- Se spune ca incercarea moarte n-are, asa ca ce ai de pierdut? Poate pana la urma chiar o sa reusesti!

4. Fa ceva pentru altcineva! Un studiu publiat in revista Science arata ca oamenii care cheltuie bani pentru altii (nu trebuie sa fie multi) sunt mai fericiti. Data viitoare cand te simti trist, du-te la cumparaturi si ia un cadou dragut pentru o persoana draga.
O sa vezi ca o sa te simti mai bine!

5. Nu uita de soare! Toata lumea stie ca lumina soarelui ne face sa fim mai fericiti si mai optimisti. Chiar daca razele UV sunt un adevarat inamic pentru piele, asta nu inseamna ca trebuie sa stam doar in umbra. S-a dovedit ca expunerea la soare este invers proportionala cu depresia.

6. Iesi la plimbare- Adauga putina viata in mersul tau, misca-ti mainile, fii constient de corpul tau atunci cand te misti!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies