6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap. Sfaturi interesante pentru femei!

6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap
6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap

Află din rândurile următoare care sunt cele 6 semne care îți arată că partenerul tău este îndrăgostit de tine până peste cap.

Iubirea este un sentiment foarte complex, care de multe ori se manifestă în mod diferit, în funcție de fiecare persoană în parte. În schimb, există anumite semnale pe care fiecare persoană le oferă partenerului atunci când este îndrăgostit. De cele mai multe ori, aceste semnale sunt complet naturale și intuitive și ne ajută să ne dăm seama dacă sentimentele noastre sunt sau nu împărtășite. Descoperă din rândurile următoare care sunt cele mai evidente 6 semne care îți arată că partenerul tău este îndrăgostit până peste cap de tine.

Citește cele mai bune sfaturi pentru femei în relația de cuplu!

Te face să te simți specială

6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap
6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap[Sursa foto: freepik]

Atunci când un bărbat este îndrăgostit se observă foarte mult și în felul în care te simți tu în compania lui. Un bărbat îndrăgostit te va face să te simți specială, te va prioritiza și se va comporta cu tine altfel față de cum se comportă cu oamenii din jur.

Astfel, dacă observi că într-un moment întâmplător, te privește ca și cum te-ar soarbe din priviri, te admiră și face în așa fel încât să te simți o persoană specială, atunci cu siguranță că este îndrăgostit de tine.

Își petrece timpul cu tine

Citește și: Ce greșeli fac femeile într-o relație. Motive serioase pentru care el o să bată în retragere

6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap
6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Atunci când iubim o anumită persoană vrem să ne petrecem cât mai mult timp în compania sa. Indiferent de activitățile pe care le facem împreună, de locul în care suntem sau de discuțiile pe care le avem, important este să fim împreună. Un bărbat care este cu adevărat îndrăgostit va vrea să petreacă mai mult timp cu tine.

I se va face dor de tine chiar dacă de abia te-a văzut și la câteva minute după ce v-ați despărțit te va căuta să vadă ce faci. Acestea sunt semnale clare că este îndrăgostit până peste cap.  

Te complimentează

6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap
6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap[Sursa foto: freepik]

Atunci când un bărbat este îndrăgostit, pe lângă faptul că te va face să te simți specială prin comportamentul lui față de tine, îți va spune cât de specială ești pentru el.

Astfel, cuvintele frumoase, complimentele și aprecierea pe care un bărbat ți-o oferă constituie un rezultat al sentimentelor lui față de tine. Mai mult decât atât, atunci când un bărbat este îndrăgostit se va bucura pentru realizările tale ca și cum ar fi ale lui. Astfel, ori de câte ori împărtășești cu el un eveniment important din viața ta, o reușită personală, fii atentă la modul în care el reacționează. Dacă este cu adevărat entuziasmat, atunci cu siguranță are sentimente puternice față de tine.

Te ascultă cu atenție

Un alt semn foarte evident care îl dă de gol atunci când este îndrăgostit constă în interesul de care dă dovadă atunci când discutați. Dacă așteaptă să termini ceea ce ai de spus fără să te întrerupă, nu pune mâna pe telefon cât timp discutați și fiecare discuție banală constituie pentru el un subiect de interes, atunci cu siguranță că partenerul tău are sentimente puternice pentru tine.

În schimb, dacă atunci când discutați este cu gândul în altă parte, are o atitudine aproape absentă și nu așteaptă să termini ceea ce ai de spus că te întrerupe, atunci probabil că sentimentele pentru propria persoană sunt mai puternice decât cele față de tine.

Își exprimă sentimentele

Citește și: 8 Semne care îl dau de gol că are pe altcineva. La ce să fii atentă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap
6 semne că este îndrăgostit de tine până peste cap[Sursa foto: freepik]

Deși bărbaților le este foarte greu să își exprime sentimentele, atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiți, chiar o fac. Pe lângă gesturile mărunte care îți arată că au sentimente puternice față de tine, simt nevoia să le și verbalizeze.

Își face griji pentru tine

Atunci când iubim cu adevărat o persoană, automat intervine și grija față de ea. Astfel, va avea grijă să nu răcești, se va preocupa să îți asigure confortul necesar atunci când sunteți împreună, te va proteja și se va preocupa de bunăstarea ta. Mai mult decât atât, va face tot posibilul ca să te știe în siguranță.

Te invităm și mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Semnale importante pentru o întâlnire toxică pe care nu ar trebui să o ignorați niciodată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies