6 semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat

6 semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat
6 semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat

Vine o vreme, in fiecare relatie, cand incepi sa te simti foarte confortabil in prezenta partenerului, te bucuri de compania lui si nu te vezi altfel decat alaturi de el. Cu toate acestea, mai ales la inceputurile relatiei, tot iti mai pui semne de intrebare daca intr-adevar merita sau nu increderea ta deplina.
Unii barbati sunt de incredere, altii nu.
Indiferent de experientele anterioare, nu ar trebui sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. Ci doar sa fii atenta la semnele pe care ti le transmite prin limbajul trupului, prin vorbele si prin faptele sale.
Iata 6 semne ca nu poti avea incredere in barbatul de langa tine.
1. Vorbeste tot timpul la telefon in alta camera
Desi cu totii avem de rezolvat probleme personale, nu este deloc un semn bun daca tot
timpul raspunde la telefon in alta camera sau fereste telefonul de tine.
2. Iti trimite SMS-uri fara sa-ti foloseasca numele
SMS-urile sunt la moda si ofera o comunicare simpla si rapida. Cand un barbat “jongleaza” cu mai multe femei, le trimite la toate niste texte generice, fara sa le personalizeze in vreun fel cu numele lor, pentru a nu le incurca.
Un alt semnal de alarma poate fi si faptul ca brusc nu te mai striga pe nume si foloseste apelative precum iubito, dulceata etc.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies