6 sfaturi de stil pentru femei plinuțe

6 sfaturi de stil pentru femei plinuțe
6 sfaturi de stil pentru femei plinuțe

Dacă te numeri printre femeile cu forme fizice mai pline și mai voluptoase, trebuie să știi că există multe modalități de a pune în evidență atuu-rile pe care ți le oferă corpul tău.

Nu trebuie să te gândești că, pentru a masca kilogramele în plus, trebuie să porți doar colanți negri sau haine cu o formă nedefinită. Din contră, există multe opțiuni vestimentare și stilistice de care te poți folosi atunci când ești mai plinuță. Trebuie doar să cunoști anumite secrete și sfaturi care pot să te avantajeze.

Iată ce sfaturi de stil avem mai jos pentru femeile mai plinuțe.

Hainele pentru femei plinuțe trebuie să aibă o curgere fluidă, și să se drapeze pe corp.

Una din cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile cu forme mai pline este ca, din comoditate sau fără a cunoaște noțiuni stilistice de bază, să apeleze la haine prea strâmte sau prea scurte. Un tricou prea strâmt, mulat pe corp, o rochie prea scurtă sau o pereche de colanți sau leggings, oricât de comozi, nu fac decât să evidențieze acele forme pe care de fapt trebuie să le ascunzi. 

Optează, în locul hainelor prea strâmte, la rochii, bluze și pantaloni care au o curgere fluidă, ușoară și se drapează frumos pe corp. Acestea sunt foarte plăcute pentru corp, și ce este mai important, reușesc să mascheze acele forme de care nu ești prea încântată. Alege bluze comode pentru femei din materiale fine și plăcute, cum sunt catifeaua, voalul simplu, satenul sau bumbacul satinat.

Acestea se așează în mod natural pe formele tale, fără a le pune în evidență în mod exagerat. 

Le poți combina cu orice alte piese vestimentare cu ținută, de exemplu cu fuste conice sau cu orice pereche de pantaloni dintr-o stofă ușoară, cu formă bine definită. 

Maschează pantalonii skinny cu o haină mai lungă.

Atunci când porți pantaloni, alege unii cu o formă clasică, elegantă și cu o lungime maxi sau până la gleznă, deoarece aceștia alungesc cel mai bine o siluetă cu forme mai pline.

Aceștia trebuie să fie însă croiți dintr-un material cu ținută și o textură bine definite, de exemplu o stofă subțire sau o imitație de piele, pentru a conferi efectul de alungire pe care îl dorești. Blugii sunt și ei ok, mai ales dacă alegi unii cu o croială lejeră, ușor fronsați în talie.

Dacă te-ai hotărât totuși să porți pantaloni sau jeansi skinny, alege să îi maschezi cu un cardigan sau pardesiu mai lung, pentru a ascunde în acest fel kilogramele în plus. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alege fuste cu lungimea peste genunchi.

Pentru un plus de stil și eleganță în vestimentația femeilor plinuțe, lungimile recomandate pentru fuste sau rochii sunt cele peste genunchi, de lungime medie sau midi. Oricât ai vrea să fii de sexy, cu o fustă prea scurtă obții exact contrariul, iar genunchii vor ieși și ei în evidență în mod neplăcut. 

O fustă de lungime medie sau midi avantajează orice tip de siluetă, iar în cazul uneia mai plinuțe este ideală, mai ales dacă alegi să porți la ea o pereche de pantofi cu toc. O astfel de ținută îți conferă senzualitate mai mare decât o fustă scurtă, care avantajează mai mult femeile scunde.

Fusta de lungime medie este cea care ajunge până la jumătatea genunchiului, iar cea midi îl depășește cu circa 10 cm și ajunge până la jumătatea gambei.

Alege fuste în stil de drept, minimalist, conice sau ușor evazate, în stilul anilor ‘50, și pantofi cu toc cu care să le asortezi.

Poartă lenjerie modelatoare.

S-ar putea să crezi că lenjeria modelatoare e incomodă, dar e un truc foarte eficient pentru a masca kilogramele sau formele de care nu ești prea mândră. În plus, toate vedetele care apar pe covorul roșu, la evenimente, folosesc acest truc eficient! 

O lenjerie modelatoare pentru corp, de exemplu un corset sau un body, subliniază și pune în evidență talia, reduce efectul de coajă de portocală de pe coapse, și creează un posterior mai plat. 

Pentru confort maxim, alege lenjerie de cea mai bună calitate, pentru a fi sigură că este comodă tot timpul zilei. Astfel, vei uita de prezența ei pe parcursul zilei, și în schimb vei primi doar priviri admirative pentru silueta ta bine conturată! 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Observă-te în fotografii!

Atunci când te observi în oglindă ca să-ți aranjezi ținuta, s-ar putea ca aceasta să nu fie cel mai fidel și realist răspuns pe care îl primești. În schimb, dacă ai timp să observi cu atenție o fotografie, vei vedea care sunt detaliile care te avantajează și care nu. Mai mult, poți merge împreună cu o prietenă la sesiunile preferate de shopping, pentru a-i cere părerea atunci când achiziționezi un obiect vestimentar.

Evidențiază-ți atuurile.

Cel mai ușor pentru a-ți crea o ținută cu stil, comodă dar și elegantă, este să porți acele piese vestimentare care te avantajează și îți pun în evidență atuurile pe care le are corpul tău. Astfel vei obține în orice moment un look clasic, rafinat și comod. 

În funcție de forma corpului, alege acele piese care te avantajează și observă ce părți ale acestuia trebuie să pui în evidență: talia pentru o siluetă de tip clepsidră, partea superioară dacă ai șoldurile late și o siluetă de tip pară, sau fuste cu mai mult volum în partea de jos dacă ai un bust proeminent, umerii lați și șolduri mici. 

 

Sursa foto: https://unsplash.com/



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies