6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.
6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.

Orice om de pe pamantul acesta isi cauta sufletul pereche.

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător. Orice om de pe pamantul acesta isi cauta sufletul pereche. Daca esti in zodia Varsator si te intrebi ce semn zodiacal este cel mai potrivit pentru tine, iti spunem noi.

Cele 6 semne zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu un Varsator sunt Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator. Aceste zodii sunt compatibile cu Varsatorul multumita trasaturilor lor de personalitate si compatibilitatii elementare.

Varsatorul este semnul zodical cel mai independent, dar si iubitor. Prin urmare, nu este de mirare ca atrage multi parteneri potentiali. Totusi, Varsatorul este mult mai complex decat pare si va avea o relatie amoroasa frumoasa doar cu anumite zodii. Afla de la noicare sunt acestea.

Gemeni

Varsatorul si Gemenii sunt semne de aer, cu un talent analitic foarte bine dezvoltat. Daca formeaza un cuplu, acestia sevor bucura unul de compania celuilalt, prin conversatii analitice profunde despre absolut oricesubiect.

In plus, sunt semne care adora sa descopere lumea la nivel cultural si vor intreprinde impreuna calatorii cumulte experiente memorabile. Daca isi doresc ca relatia lor sa prospere, cele 2 zodii trebuie sa mizeze impreuna pe onestitate.

Sagetator

Atat Varsatorul, cat si Sagetatorul se tem de angajament. Totusi, aceasta perecheare de obicei o relatiededicata, pe termen lung. Ambele semne mizeaza pe independenta si continua sa respecte aceasta trasatura petot parcursul relatiei.

Desi fiecare sesimte confortabil facand propriile lucruri,distractia este mai mare cand sunt impreuna. Au amandoi o energiesi un optimism care ii ajuta sa treaca prin viata drept un cuplu fericit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Balanta

Balanta si Varsatorul sunt semnezodiacale deschise si aventuroase, astfel ca se bucura de o relatie foarte interesanta.

Reusescamandoi sa depaseasca orice obstacol, multumita atitudinii degajate si comportamentului optimist. Balanta este un partener pasional si este posibil ca Varsatorului sa ii fie greu sa tina pasul. Insa acest aspect nu reprezinta o problema, cat timp exista comunicare.

Varsator

2 Varsatori fac echipa foarte buna impreuna. Au numeroase interese comune si nu raman niciodata in pana delucruri despre care sa vorbeasca, ori hobby-uri de care sa se bucure amandoi.

Pentru ca Varsatorul pune mare pret pe independenta, relatia lor va fi bazata pe libertatea fiecaruia de a face propriile sale activitati. Au un nivel profund de empatiesi formeaza un duo dinamic de munca voluntara.

Leu

Este o relatie in care opusurile se atrag. Cele 2 semne zodiacale sunt foarte diferite intre ele dar, reusesc totusi sa faca relatia sa mearga. Un Leu iubestesa fie in centrul atentiei, in timp ce Varsatorul iubeste sa fie cel care ii ofera acest lucru.

Atunci cand un Leu simteca este apreciat, devine foarte afectuos cu partenerul sau.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.
6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător. [Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Citeste si: DESCOPERĂ: Femeia Peşti| Caracteristici

Varsatorul si Berbecul sunt cunoscuti amandoi pentru simtul umorului, prin urmare, relatia lor se va baza pe veselie constanta si ras. Ambii parteneri vor avea intotdeauna cea mai buna dispozitie si energia lor cumulata va fi contagioasa pentru cei din jur. Desi Berbecul poate avea momente intense si urate, Varsatorul isi foloseste abilitatile analitice si logica pentru a compensa.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies