65 Urări de Sânziene 2022. “La mulţi ani, dragă Sânziana!”

urari sanziene 2022
65 Urări de Sânziene 2022. “La mulţi ani, dragă Sânziana!”

Transmite o urare celor dragi din viata ta, care îşi serbează ziua onomastică de Sânziene 2022

Sărbătoarea Sânzienelor are o importanță majoră în calendarul creştin orthodox şi este sărbătorită în fiecare an, pe 24 iunie. Creștinii trebuie să ţină cont de multe tradiţii şi obiceiuri pentru a avea noroc.  

Pentru toţi cei care-şi serbează ziua onomastică, Kfetele.ro a pregătit urări şi felicitări pe care le puteţi trimite celor dragi. 

Sânziene 2022- 24 iunie 

Citeste si: 50 Mesaje de Sânziene 2022. “De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!”

urari sanziene
Urări de Sânziene 2022[Sursa foto: Pexels]

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica

La mulţi ani, dragă Sânziana! Tot ce-i mai frumos pe lume să fie în sufletul şi viaţa ta! Zânele bune să-ţi călăuzească paşii în viaţă!

Sânziana, la mulţi ani de ziua ta! Ştii că plâng acum,… da, pentru că nu pot să fiu cu tine. Să te îmbrăţişez şi să-ţi dau o sărutare pe obraji,… dar îl rog pe îngerul tău păzitor s-o facă pentru mine. Eşti un persoană minunată care aduce atâta veselie şi pace sufletească celor în nevoi. Îţi mulţumim pentru asta. Cu toată dragostea, …

Sânziana, la mulţi ani de ziua ta! Ştii că plâng acum,… da, pentru că nu pot să fiu cu tine. Să te îmbrăţişez şi să-ţi dau o sărutare pe obraji,… dar îl rog pe îngerul tău păzitor s-o facă pentru mine. Eşti un persoană minunată care aduce atâta veselie şi pace sufletească celor în nevoi. Îţi mulţumim pentru asta. Cu toată dragostea...

Sânziana, deşi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru că în această lume gri eşti singura pata de culoare, eşti singura raza de

soare, pe câmpia vieţii mele eşti cea mai frumoasă floare… La mulţi ani!

Mult noroc, viaţa senină şi tot ce îţi doreşti să-ţi aducă Sânzienele în noaptea magică! Nu uita să-ţi pui sub pernă flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!

La mulţi şi frumoşi ani, Sânziana! Să ai parte de o viaţă frumoasă. Să fii fericită, iubita, să-ţi împlineşti toate visele şi speranţele.

La mulţi ani cu sănătate! Tot ce-ţi doreşti să se împlinească, să ai o zi plină de bucurii şi surprize neaşteptate!

Îţi urez "La mulţi ani" pentru că porţi acest nume şi fie că îngerii, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!

Felicitări cu ocazia aceastei zile.

Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulţi ani şi sus paharul!!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Crin înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică.

La mulţi ani, Sânziana!

Dragă Sânziana, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

Urări de Sânziene 2022

imagini cu urari de sanziene
Urări de Sânziene 2022[Sursa foto: pexels]

Citeste si: De ce se dă de pomană de Sânziene

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

De Sânziene să ne amintim să fim mai buni şi mai darnici! La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei tale onomastice îţi doresc să ai parte numai de lucruri bune: sănătate, iubire, bucurii şi momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani de Sânziene!”

Îngerii să-ţi călăuzească pașii La mulți ani, Ioan! Îngerii să-ţi călăuzească pașii iar Sf Ioan să-ţi lumineze drumul în viaţă.

De Sânziene, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorințelor.

Îţi urez "La mulţi ani" pentru că porţi acest nume şi fie că îngerii, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Felicitări de Sânziene 2022

sanziene 2022
Urări de Sânziene 2022[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Vedete din România care își serbează onomastica de Sânziene

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguța şi de loială, îmi doresc că sfinții să aibă grijă de tine, să iți călăuzească pașii şi să iți lumineze calea în viaţă.”

De Sânziene, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea izvorâte dintr-o inimă bună. La mulți ani!

Nu uita să-ţi pui sub perna flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!”

La mulţi ani, draga Sânziana! Zânele bune să-ţi călăuzească paşii în viaţă!

Mult noroc, viaţa senină şi tot ce îţi doreşti să-ţi aducă Sânzienele în noaptea magică! Nu uita să-ţi pui sub perna flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate! Tot ce-ţi doreşti să se împlinească, să ai o zi plină de bucurii şi surprize neaşteptate!

Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor şi viaţa mea este paradisiaca alături de tine. Stăpâna inimii mele, îţi ofer azi roadele ei, care ţi se cuvin: toată dragostea mea îţi aparţine! La mulţi ani, Sânziana!”

La mulţi ani, draga Sânziana! Tot ce-i mai frumos pe lume să fie în sufletul şi viaţa ta! Zânele bune să-ţi călăuzească paşii în viaţă!

La mulţi ani, draga Sânziana! Tot ce-i mai frumos pe lume să fie în sufletul şi viaţa ta! Zânele bune să-ţi călăuzească paşii în viaţă!

La mulţi ani! Sânziene 2022

urari de la multi ani de sanziene
Urări de Sânziene 2022[Sursa foto: pexels]

Sânziana, la mulţi ani de ziua ta! Ştii că plâng acum,… da, pentru că nu pot să fiu cu tine. Să te îmbrăţişez şi să-ţi dau o sărutare pe obraji,… dar îl rog pe îngerul tău păzitor s-o facă pentru mine. Eşti un persoană minunată care aduce atâta veselie şi pace sufletească celor în nevoi. Îţi mulţumim pentru asta. Cu toată dragostea!

La mulţi şi frumoşi ani, Sânziana! Să ai parte de o viaţă frumoasă. Să fii fericită, iubita, să-ţi împlineşti toate visele şi speranţele

Sper să rămâi mereu un spirit tânăr şi plin de viaţă, să fim mereu împreună şi să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi. La mulţi ani, Sânziana!

Sânziana, deşi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru ca în această lume gri eşti singura pata de culoare, eşti singura raza de soare, pe câmpia vieţii mele eşti cea mai frumoasă floare... La mulţi ani!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies