7 accesorii simple care te fac să arăți mai slabă

accesorii care te fac mai slaba
7 accesorii simple care te fac să arăți mai slabă

Accesoriile pot face diferența mai mult decât credem noi. Însă știați ce puteți purta pentru a deveni instant mai suplă?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre accesoriile care te pot face să arăți mai suplă, indiferent de ținuta purtată.

 

1. Colierele lungi

Fie că are pandantive sau doar lanțuri stratificate, un colier lung are capacitatea de a-ți schimba aspectul. Este ca un truc magic de modă minor. Când porți unul, arăți mai înalt în timp ce trageți ochii în jos.

Acest detaliu captivant atrage atenția cu pandantive. Sunt vedetele reglabile ale lumii colierelor, permițându-vă să alegeți cât de multă „lungime” doriți să arătați. În plus, dacă apreciezi aspectul stratificat, este ca și cum ai adăuga profunzime efectului de alungire, făcând totul să pară echilibrat. Purtați un top cu decolteu în V în timp ce purtați colierul. Este instrumentul tău ascuns pentru a arăta și a te simți mai înalt și mai suplu.

2. Cercei voluminoși

Cerceii voluminoși oferă aproape întotdeauna putere suplimentară. Aceste frumuseți îndrăznețe schimbă jocul și adaugă toată această orbire. De asemenea, dacă ai o parte din ținuta ta sau poate o zonă în care nu te simți încrezător, se vor asigura că nimeni nu se va uita la asta. Fiind ca o fotografie instantă de încredere care te face să arăți mai înalt, există nenumărate opțiuni.

Citește și: Trendurile verii 2024. Ce haine și accesorii se poartă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

cum poti deveni mai supla
7 accesorii simple care te fac să arăți mai slabă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

3. Eșarfe lungi

Pentru ținuta ta care are nevoie de un pic mai multă finețe, alege eșarfa lungă, dreptunghiulară. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când îți pui una dintre aceste eșarfe vertical în jurul gâtului, atrage privirea în jos și creează impresia că linia îți alungește silueta. Brusc te face să te simți mai înalt și echilibrat. O eșarfă mai ușoară nu va adăuga volum inutil, în ciuda faptului că acele tricoturi groase ar putea fi o opțiune atractivă.

Acest lucru garantează că veți avea un aspect suplu și elegant. Când doriți să îmbunătățiți o ținută sau să vă simțiți un pic mai înalt, vă puteți răsfăța cu o varietate de culori și modele.

4. Pantofi cu toc

Există o opțiune de mijloc care vă va oferi toate avantajele fără a vă forța să mergeți prea departe. Alegeți un pantof modest cu toc potrivit și tocuri ușoare pentru a vă pune în evidență stilul.

În primul rând, ei ajută la ameliorarea posturii. Purtarea acestora te face să stai puțin mai drept și îți dă picioarelor un aspect mai alungit, făcându-te să pari mai alungit în ochii altora.

haine care te fac mai supla
7 accesorii simple care te fac să arăți mai slabă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii- kanald.ro

Citește și: De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...- stirilekanald.ro

5. Ceasuri minimaliste

Este, de asemenea, un ceas simplu și elegant, dar nu este un accesoriu obișnuit. Pentru a fi remarcat cu adevărat, nu trebuie să fii cel mai tare din cameră. Când vine vorba de încheietura mâinii, vei pune un ceas delicat. Totul este pentru a sublinia aspectul suplu și elegant și pentru a finaliza cu un moment binemeritat. Un ceas simplu te face pregătit pentru orice. De la acea prezentare la locul de muncă până la întâlniri sporadice sau a fi viața unei petreceri de seară.

6. Brățări mai subțiri

Brățările voluminoase sunt bune, dar uneori mai puțin este mai mult. Brățările mai subțiri au acest farmec, o eleganță care șoptește mai degrabă decât urlă. De asemenea, atunci când le porți, au un efect magic: îți atrag grațios atenția asupra încheieturilor. Crezi sau nu, o parte din corpul tău este cea mai subțire și delicată. Este o caracteristică care este ușor de trecut cu vederea, dar atunci când este subliniată, poate adăuga o asemenea finețe aspectului tău general. O brățară subțire servește ca un reflector blând asupra aceluiași loc. Pentru a adăuga un pic de rafinament fără a vă domina ansamblul, aceste bijuterii subțiri sunt o modalitate simplă de a adăuga eleganță.

cum poti sa arati mai slaba
7 accesorii simple care te fac să arăți mai slabă[Sursa foto: freepik]

7. Accesorii de păr

Magia accesoriilor de păr vă permite să faceți lucrurile diferite. Nu numai că adaugă stil, dar oferă și un aspect mai slăbit și mai alungit. Bentițele pentru cap sunt mai mult decât doar o adorabilă atingere a jumătății superioare a feței tale. Acest lucru alungește gâtul și oferă o apariție mai echilibrată. Baretele și clemele sunt plasate în așa fel încât să se concentreze pe față, evidențiind pomeții sau ochii. Totul se referă la crearea unei linii de vedere verticale care oferă un profil mai suplu și o impresie de înălțime. Pe scurt, accesoriile de păr sunt agentul tău sub acoperire pentru o apariție în modă. În plus față de a vă face părul să arate minunat, aduce și o simplitate subtilă a siluetei.

cum sa arati mai slaba
7 accesorii simple care te fac să arăți mai slabă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte

Cum a reușit Ana Morodan să își găsească un anumit scop în viață? Vedeta a trecut prin momente dificile „Au fost niște ani grei pentru mine.”

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies