7 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec!

7 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec!
7 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec!

Daca esti o nativa din zodia Berbec sau esti interesata de un barbat din zodia Berbec, aceste adevaruri despre aceasta zodie iti vor fi foarte utile. 

7 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec! Daca esti o nativa din zodia Berbec sau esti interesata de un barbat din zodia Berbec, aceste adevaruri despre aceasta zodie iti vor fi foarte utile.  Berbecul este un semn de foc condus de Marte, planeta dorintei si a agresivitatii, si este un semn cardinal, acordand importanta deosebita provocarii.

Barbatii din zodia Berbec sunt lideri dina nastere si primii care pun lucrurile in miscare.

Pe langa aceste aspecte cunoscute deja, va prezentam in cle ce urmeaza 7 adevaruri dure pe care trebuie sa le cunosti despre barbatii din zodia Berbec.

Nu e niciodată plictisitor ca partener

Barbatul din zodia Berbec este intotdeauna activ si nu stie cum sa stea locului. Sa fii implicata intr-o relatie cu el este intotdeauna ceva distractiv.

Trebuie să știe când face o treabă bună

Barbatii din zodia Berbec pot deveni un pic egocentrici asa ca, atunci cand fac ceva corect, lor le paca se fie laudati. Acest lucru poate sa duca la o nepotrivire, in cazul in care tu esti opusul lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale!

Berbecul devine nervos destul de repede

Barbatul din zodia Berbec prefera sa fie activ, prin urmare plimbarile in parc sunt mult mai potrivite pentru el decat un serial pe Netflix. Iesiti in ar liber si faceti miscare impreuna.

E întotdeauna pregătit pentru o aventură spontană

Barbatului din zodia Berbec ii place afara, experimentand viata din plin. Asta inseamna pentru tine ca si tu ar trebui sa fii la fel de incantata de aventuri.

Este loial partenerei potrivite

Daca te iubeste cu adevarat, cu siguranta se va implica in relatie pe termen lung. Se gandeste la viitor si asteapta ca tu sa ai aceleasi planuri ca si el.

Berbecul are un cerc restrâns de prieteni

Barbatul din zodia Berbec are un cerc restrans de prieteni si acest lucru inseamna ca este dificil sa intri in cercul lui social.

Barbatul Berbec este si foarte protector cu acestia.

Este foarte muncitor

Barbatul din zodia Berbec este foarte muncitor. Si, pentru ca lucreaza atat de mult la a ficel mai bun, are nevoie de recunoastere.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies