7 comedii romantice pe care să le vezi în doi

comedii romantice in doi
7 comedii romantice pe care să le vezi în doi

Într-un cuplu, niciodată nu a stricat vizionarea unei comedii romantice. Însă știați care sunt cele pe care cu siguranță nu ar trebui să le ratați?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 7 comedii romantice pe care ar trebui să le vedeți într-o relație.

 

Comedii romantice pe care să le vezi în doi

Marry me

Acest film este o comedie amuzantă care ii are in prim-plan pe Jennifer Lopez și Owen Wilson. Premisa destul de imprevizibilă a filmului este legata de un mega-star pop care se îndrăgostește de un profesor de matematică, iar treptat începe să se formeze sentimente, datorită chimiei excelente dintre cei doi.

Este o comedie romantică excelentă pentru o seară liniștită.

Citește și: 10 replici celebre din filmele de dragoste

comedii romantice
7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală

About fate

O alta comedie romantică plăcută cu Emma Roberts în rolul principal, film care este despre un cuplu care pare a fi unul pentru celălalt, deoarece sunt atât de asemănători, însă fiecare, la acel moment, este

implicat într-o altă relație. Dar soarta are alte planuri pentru ei în ajunul Anului Nou, cei doi ajungând să se cunoască trecând prin mai multe momente imprevizibile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]

Something from Tiffany’s

Continuam lista cu comedii romantice, una in care ii avem pe Zoey Deutsch și Kendrick Sampson în rolurile principale.

Este amabilă și empatică, fără pretenții de film de înaltă calitate, dar totuși un pic peste filmele de Crăciun convenționale. Acțiunea are loc în New York și începe într-un magazin Tiffany's. Fiecare dintre cei doi bărbați cumpără o bijuterie pentru iubita sa, însă planurile sunt abandonate când apare o încurcătură destul de mare si neașteptată.

filme de comedie
7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]

The lost city

O alta combinație de comedie romantică, aventură și amuzament care merge bine datorită celor doi actori principali, Sandra Bullock și Channing Tatum.

În plus, Brad Pitt a jucat un rol secundar in acest film. În adaptările literare ale scriitoarei romantice Sandra Bullock, Alan, interpretat de Channing Tatum, un actor superficial, dar captivant, este personajul principal. Lui îi place de ea, dar ea îl refuză, iar Alan o caută după ce ajunge în junglă printr-un concurs, iar de acolo totul devine interesant de urmărit.

7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]

Love hard

E o comedie romantică plăcută, plină de umor și cu glume acide. O femeie în vârstă de 30 de ani din Los Angeles, cu o istorie de relații amoroase nefericite, decide să se întâlnească cu bărbați din alte orașe folosind o aplicație de dating. În consecință, încep discuții cu un băiat cu care pare să se înțeleagă perfect. Natalie zboară la New York în apropierea Crăciunului pentru a îl întâlni în persoană, dar descoperă că nu era chiar ceea ce și-a imaginat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]

Isn’t it romantic

Este o comedie romantică din anul 2019.

Deși distribuția este excelentă, această comedie se întâlnește fericit cu scenariul plin de umor. Ea nu iubește comediile de dragoste pentru că este mai plinuță și neîncrezătoare. Astfel, se trezește într-o zi într-o lume perfectă în care toate tipurile de romantism se împlinesc unul după altul: oameni romantici cu lumânări, buchete mari de flori etc. Natalie este complet neîncrezătoare în ceea ce se întâmplă în jurul ei și încearcă să se trezească din acest vis care include, o poveste de dragoste cu personajul lui Liam Hemsworth.

filme de vizionat in cuplu
7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]

Crazy, stupid, love

Este printre cele mai comice filme din ultimul timp. Povestește bine, iar distribuția este grozavă. În consecință, Cal, interpretat de Steve Carell, este un tată de familie care poartă haine deteriorate. În schimb, personajul secundar, interpretat de Ryan Gosling, este cel mai atrăgător bărbat din cartier, așa ca Ryan încearcă astfel să-l învețe pe Cal cum să fie ca el. Doar că aceasta e o misiune aproape imposibilă.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

filme romantice
7 comedii romantice pe care să le vezi în doi[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies