7 idei de activități pe care să le faci cu prietenii la mare

7 idei de activități pe care să le faci cu prietenii la mare
7 idei de activități pe care să le faci cu prietenii la mare

O vacanță cu prietenii, la mare, mai mult ca sigur nu are cum să fie monotonă! Iar asta pentru că litoralul este extrem de ofertant și permite desfășurarea unor activități inedite, relaxante sau pline de adrenalină.

Totuși, dacă te-ai decis să mergi într-o escapadă împreună cu gașca și vrei să condimentezi sejurul cu lucruri noi și distractive, iată câteva opțiuni cool în care poți să-i implici pe toți cei cu care călătorești:

Sporturi acvatice

În cazul în care unii dintre voi sunt pasionați de sporturile pe apă, îi puteți convinge și pe ceilalți să încercați astfel de activități în grup. Puteți face surf, schi nautic, parasailing, stand-up padding, wakeboarding, tractări cu banane și colaci gonflabili sau alte lucruri care să vă ofere un boost de energie. În plus, vă puteți amuza copios de stângăciile fiecăruia. Chiar dacă unele variante pot părea extreme la prima vedere, doar împreună puteți crea amintiri deosebite, pe care să le păstrați în suflet pentru totdeauna.

Scufundări în adâncurile mării

Pe litoral, explorarea peisajelor subacvatice reprezintă una dintre cele mai mari atracții în rândul turiștilor. Fie că optați pentru snorkeling sau scuba diving, la doar câțiva metri adâncime veți avea parte de experiențe inedite. Înotul alături de un banc de pești, căluți de mare și grupul de prieteni este o activitate ce trebuie trăită măcar o dată în viață.

Răsfăț la SPA

Toată lumea iubește sesiunile de SPA și Wellness, calmul, liniștea, odihna și destinderea completă a simțurilor pe care acestea o oferă. Așadar, includeți în activitățile voastre o experiență de relaxare și învigorare la superlativ. Hotelul Mera Brise care oferă numeroase facilități și servicii inedite oaspeților săi reprezintă alegerea potrivită pentru un răsfăț memorabil.

Foc de tabără

O seară interesantă la malul mării poate fi organizată cu ajutorul unui foc de tabără. Există astfel de oportunități organizate în mod oficial, dar și posibilitatea de a realiza totul pe cont propriu, într-o zonă mai retrasă. Strânși cu toții în jurul focului, puteți da o notă specială întregului moment cântând împreună melodiile voastre preferate sau povestind tot felul de lucruri horror, care să vă ridice adrenalina la cote maxime toată noaptea.

Yoga pe nisip

În prezent, yoga a devenit o activitate foarte populară. Poate că niciunul dintre voi nu obișnuiește să meargă la yoga, însă, faptul că petreceți timp cu gașca, faceți exerciții fizice și vă îmbunătățiți totodată și sănătatea mintală nu vă va aduce decât beneficii.

Petreceri pe plajă

Fără îndoială, țărmul mării este locul ideal pentru a te distra de la apus și până la răsărit. În funcție de zona aleasă, puteți participa la diferite festivaluri sau concerte în aer liber, evenimente, spectacole și seri dansante organizate de hoteluri, petreceri desfășurate de pub-uri și terase ori un mic chef privat, doar al vostru, pe o plajă mai puțin populată.

Plimbări dedicate pasionaților de navigație

Iubitorii de apă, începători sau avansați, dar și turiștii curioși ori dornici de aventură se pot bucura la mare de plimbări cu schi-jetul, cu veliere de tip catamaran, cu yacht-ul, șalupa, barca sau caiacul. Gașca ta de prieteni poate profita de numeroase modalități distractive și ambarcațiuni extraordinare în largul mării întrucât există aproape peste tot baze de agrement.

 

În sfârșit vei pleca împreună cu prietenii tăi la mare, după mult timp în care nu ați reușit să mai mergeți în vacanță? Ei bine, ia în considerare aceste activități ca să vă alimentați prietenia cu momente speciale și distractive și să apreciați fiecare clipă pe care o petreceți cu toții într-un mod cât mai complex și original.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies