7 lectii importante despre fericire care nu trebuie uitate

7 lectii importante despre fericire care nu trebuie uitate
7 lectii importante despre fericire care nu trebuie uitate

Daca esti de parere ca fericirea si pacea interioara sunt doar un mit – mai gandeste-te.

Iata 7 lectii importante despre fericire care-ti pot schimba modul in care vezi viata sau chiar pe tine insuti.

Eul tau spiritual este cel care te defineste, nu ego-ul tau material.- Ego-ul este imaginea pe care o ai despre tine, inclusiv aparentele, titulaturile, rolurile sociale pe care le joci. Este vulnerabil la parerile altora si la lucrurile neprevazute. Sufletul tau este cine esti cu adevarat, dincolo de toate aparentele si etichetarile.

Spiritul tau interior nu se schimba si nu poate fi ranit — este puternic, intelept, iubitor si plin de bucurie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Teama te tine prizonier intr-o inchisoare imaginara.- Cand infrunti ceva cu teama, poate parea un obstacol de netrecut si de neinvins, care te tine prizonier.

Daca insa reusesti sa iti depasesti frica si sa mergi mai departe, cand te vei uita inapoi vei vedea ca ceea ce parea a te tine prizonier a disparut. De fapt nu a existat niciodata – temerile noastre sunt de multe ori doar in imaginatia noastra; mintea ne joaca feste pentru a ne tine in siguranta zonei de confort.

Iertarea te elibereaza.- Multi oameni nu vor sa ierte pentru ca se gandesc ca cel ce le-a facut o nedreptate nu merita.

In loc sa te concentrezi pe cealalta persoana, gandeste-te la tine – iertarea inseamna ca te eliberezi pe tine. Te elibereaza din inchisoarea trecutului si te face sa renunti la emotiile toxice care vor continua sa te impiedice sa-ti dobandesti adevarata fericire. Incearca sa tii un jurnal de amintiri pentru a scapa de ele, sau imagineaza-ti persoana respectiva si repeta urmatoarea afirmatie: “Te iert. Te eliberez. Sunt liber.”

Iubirea de sine neconditionata este cheia unei vieti de succes.

- Deseori ne iubim conditionat – daca gresim, spunem ceva gresit sau cedam unor vechi obiceiuri, ne criticam si sentimente de nemultumire incep sa iasa la iveala. Este foarte important sa practici dragostea si acceptarea neconditionata. Iti va da curaj sa-ti asumi riscuri, sa-ti urmaresti telurile si visele si sa fii tu insuti pentru ca propria ta valoarea nu este nicio secunda pusa la indoiala. Indiferent ce intorsatura ia viata, tu iti cunosti propria ta valoare.

Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies