7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei
7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

Află care sunt cele 7 lucruri esențiale din geanta ta care te vor salva în situații de criză.

De zeci de ani, există un mit care spune că singurul lucru care lipsește din geanta unei femei este de fapt, ordinea. Desigur, acesta nu este un adevăr general valabil. Femeile au tendința de a transforma poșeta pe care o poartă zi de zi într-un dulap în miniatură, purtând cu ele și obiecte pe care nu le-au folosit niciodată. Trebuie să aveți însă grijă să nu uitați acasă lucrurile esențiale, care vă pot salva într-o situație de criză.

Gențile noastre suntem chiar noi în miniatură: colorate sau gri, sobre sau strălucitoare, minimaliste sau opulente, austere sau sclipitoare. Mari sau mici, poșetele noastre adună în ele micile preocupări, marile spaime, secrete minore, sau taine de nepătruns. Pentru că în gențile noastre se află soluția pentru orice, de la forfecuțe la pastă de dinți, de la stick la lipstick. Ni le schimbăm des, le păstrăm sau le oferim, le folosim sau doar le admirăm”, scrie Cristina Stănciulescu pe blogul ei.

Citeste si: Ce culori să alegi pentru gențile business

Iată cele 7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

Rujul sau luciul de buze, în funcție de preferințele dumneavoastră, este un element care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei. Pe parcursul zilei, după ce luați masa în special, veți avea cu siguranță nevoie de o împrospătare a culorii de pe buze.

 

7 lucruri pe care trebuie sa le ai in geanta

Oglinda în miniatură este un alt element esențial în geanta unei femei. Astfel, puteți avea control asupra înfățișării dumneavoastră, chiar dacă nu aveți prin apropiere o oglindă fixă. Puteți observa astfel dacă vi s-a întins machiajul sau dacă șuvițele de păr nu mai sunt la locul lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Șervețele umede sunt un „must” în geanta unei femei. Pot fi folosite fie pentru a vă curăța mâinile, în cazul în care masa de prânz vă prinde într-un loc în care nu aveți posibilitatea să vă spălați pe mâini sau le puteți folosi pentru a vă corecta machiajul.

Absorbantul  nu trebuie să lipsească din geanta unei femei, întrucât nu știi niciodată când acea perioadă a lunii te poate prinde pe nepregătite, într-un loc în care nu ai acces la un magazin alimentar.

Purtându-l la tine, nu vei fi niciodată stresată în legătură cu acest aspect.

Fondul de ten sau batonul corector este un alt element esențial în geanta unei femei, întrucât te poate ajuta în cazul apariției neașteptate a unui coș sau în cazul în care constați la lumină că ai uitat să acoperi anumite zone ale feței.

7 lucruri in geanta

Citeste si: 5 idei de ținute cool de zi

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Crema de mâini nu trebuie să lipsească din geanta unei femei, întrucât vântul, umiditatea sau temperaturile scăzute pot avea efecte distructive asupra mâinilor dumneavoastră. Crema de mâini vă va scăpa de crăpăturile inestetice și de acel aspect neplăcut al mâinilor foarte uscate, deshidratate.

crema de maini in geanta

Analgezicul este un element esențial în geanta unei femei, întrucât o durere de cap care nu vă va lăsa să vă concentrați la ceea ce aveți de făcut poate apărea în orice moment.

Avându-l la îndemână, veți rezolva rapid problema, fără a ajunge în punctul de a întreba zeci de colegi pentru a găsi o pastilă care să vă scape de durere.

Citeste si: Cum asortezi ceasul cu ținuta pe care o porți: 5 sfaturi

„Ele spun ceva despre noi și ne cunosc toate secretele. Și, odată cu trecerea timpului, romantismul lor de la început, atins de parfumuri vechi, pudrate, strivit de flori presate ascunse în falduri de mătase sau înnobilat de vreo batistă plânsă cu lacrimi de amor, a cam dispărut. Gențile sunt azi mai mult utile decât romantice, dar pline cu toată a noastră viață pe care o ținem strânsă în capse și fermoare, legată cu șnururi sau țintuită în magneți”, adăuga Cristina Stănciulescu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies