7 lucruri de care sa tii cont pentru a alege rochia ideala de mireasa

7 lucruri de care sa tii cont pentru a alege rochia ideala de mireasa
7 lucruri de care sa tii cont pentru a alege rochia ideala de mireasa

Unele si-o imagineaza pana la cel mai mic detaliu inca din copilarie, altele au un folder urias cu poze salvate de pe internet.

Iata 7 lucruri de care trebuie tinut cont ca sa-ti alegi rochia ideala de mireasa:

1. Este important sa ai o rochie care sa te avantajeze, sa-ti puna in evidenta formele si sa fie adecvata pentru inaltimea si forma corpului tau. Degeaba este cea mai scumpa si superba rochie, care arata incredibil pe manechin sau in pozele vreunei reviste, daca pe tine te dezavantajeaza.

2. Aloca-ti cat mai mult timp posibil atunci cand te duci sa probezi rochii si incearca sa petreci ceva mai mult timp in ele, sa vezi cum te simti.

Probeaz-o cu o pereche de pantofi care are tocul de aceeasi inaltime precum cei pe care-i vei purta in ziua nuntii. Aseaza-te pe un scaun, ca sa vezi cum se simte, poate incerci chiar sa dansezi putin, fa-ti poze in ea, roaga si vanzatoarea sa-ti faca niste poze cu telefonul tau. Daca ai cum, probeaz-o si in lumina naturala. Analizeaza totul la rece, cand esti acasa, si trimite pozele celor mai bune prietene, ca sa vezi ce feedback primesti.
O sa-ti fie mult mai usor sa iei o decizie astfel.

3. Alege o rochie dintr-un material de calitate. Este normal sa-ti doresti sa economisesti cat mai multi bani, insa sunt slabe sansele sa gasesti o rochie si ieftina si frumoasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4. Daca vrei sa economisesti bani, poti face asta la capitolul incaltaminte.

Cu siguranta ai in dulap nenumarate perechi de pantofi pe care fie le-ai purtat de putine ori, fie deloc. De ce sa dai banii pe o pereche de pantofi noi, albi, pe care sunt slabe sanse sa ii mai porti vreodata, cand poti purta o pereche colorata, pe care deja o ai la indemana si nici nu trebuie sa-ti faci griji ca te va rani, fiindca deja a fost purtata?

5.

Nu uita de lenjeria intima. Ai nevoie de un set care sa-ti vina perfect, sa fie confortabil de purtat timp de mai multe ore si sa nu se vada niciun fel de bretea sau linie atunci cand il porti cu rochia. Este de preferat sa-l cumperi cu doua saptamani inainte de nunta, in cazul in care iti va fluctua greutatea din cauza stresului organizarii. Alege si portjartier- gasesti cateva extrem de sexy la SevenSins.

6.

Probeaza rochia cu perechea de pantofi si cu lenjeria intima pe care le-ai pregatit pentru ziua cea mare. Pregateste-te pentru o proba finala cu una-doua saptamani inainte de nunta- sigur va mai fi nevoie de cateva ajustari minore atunci, in general viitoarele mirese slabesc foarte tare din momentul in care cumpara rochia pana in ziua in care o si poarta.

7. Daca ai o rochie complicata, cu multe detalii, atunci este de preferat sa renunti la orice fel de accesorii, pentru a nu incarca prea tare.

Acelasi lucru este de preferat si in cazul in care ai un buchet foarte extravagant sau colorat.

Foto credit



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies