7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară

7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară
7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară

In sezonul de primăvară puteți purta nenumărate nuanțe atunci când vine vorba despre manichiură. Insă știați ce modele de unghii galbene puteți alege?

Aflați în rândurile următoare care sunt modelele de unghii galbene pe care le puteți purta în acest sezon de primăvară.

Model de unghii galbene cu stele

Un prim model de luat în seamă în momentul în care vă doriți ca manichiura să aibă o nuanță galbenă, este cel în care majoritatea unghiilor sunt date cu ojă galbenă, în funcție de nuanța aleasă, peste care vom pune din loc în loc așa cum ne dorim câteva puncte albe, iar printre acestea câteva aplicații în formă de stea.

Pentru ca modelul să aibă totuși și un element aparte, pe o singură unghie vom face un model trasat din linii galbene și albe, peste care vom adăuga puncte albe și negre, dar și aplicații cu stele de dimensiuni mai mici.

Citește și: 7 modele de unghii turcoaz, pentru sezonul de primăvară

modele de unghii degrade
7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: 12 obiceiuri pe care le practică femeile care arată mereu bine

Model de unghii galbene cu puncte albe

Un alt model de luat în seamă este și cel în care nuanța predominantă este galben, cea pe care o vom regăsi pe majoritatea unghiilor, nu așa mai puțin pe una, acolo unde vom regăsi o nuanță deschisă de albastru. Indiferent de ordinea lor, imediat după ce primul strat a fost aplicat, vom începe să punem puncte dese și albe, pentru a se crea acest efect floral, deosebit.

Același lucru se va repeta și pe unghia pe care am aplicat oja albastră.

modele de unghii pentru primavara
7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Model de unghii transparente cu flori pictate

Un alt model de luat în seamă este și cel în care va predomina inițial un lac transparent sau cu o ușoară tentă de portocaliu care se va aplica pe toate unghiile, peste care ulterior vom așeza din loc în loc un strat fin

de puncte portocalii, dar și verzi și cu sclipici. Ulterior după ce oja s-a uscat când vom aplica modelul nostru din flori pictate, fie că este vorba despre floarea soarelui sau un alt tip de floare dorită. La final vom mai aplica încă un strat de lac transparent, iar din loc în loc puțin sclipici.

7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii galbene cu flori 3D

O altă variantă pe care o puteți utiliza în ceea ce privește manichiura galbena este și cea în care se va forma un degrade din 2 nuanțe diferite de galben, una mai închisă și una mai deschisă, iar ulterior vom începe să pictăm și florile noastre, frunze și tulpini, însă utilizând un strat consistent de ojă, astfel încât să se formeze acel efect 3D. Manichiura se poate realiza la salon sau chiar și acasă însă este puțin mai dificil.

7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii cu lac galben și flori

Un alt model în care regăsim iar florile, este și cel în care vom aplica inițial pe toate un lac galben, peste care ulterior vom atașa câteva frunze verzi, dar și zone în care se află sclipici colorat, pentru a lăsa la final pictarea florilor, fie că sunt albe sau galbene în funcție de preferințe.

La final mai puteți aplica un strat de lac transparent, pentru un plus de strălucire.

modele de unghii cu flori
7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Model de unghii albe cu flori galbene

In cazul în care vă doriți să nu predomine atât de mult culoarea galben, puteți aplica pe toate unghiile un strat consistent de oja albă, peste care să pictați ulterior tulpini, frunze, dar și flori galbene. Astfel, modelul primăvăratec va rămâne intact și veți avea o manichiură simplă, însă totodată în tendințe.

7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii galbene

Nu în ultimul rând, putem lua în calcul și unghiile galbene simple, însă la această manichiură poate să difere în funcție de preferințe forma unghiilor. Indiferent că veți alege ca unghiile să fie în formă de migdală, obișnuite, pătrate, mai lungi sau mai scurte, pe acestea se va aplica un strat de oja galbena, o nuanță ceva mai deschisă, care cu siguranță se va potrivii pentru acest sezon de primăvară.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

unghii pentru primavara
7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

12 obiceiuri pe care le practică femeile care arată mereu bine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies