7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine

7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine
7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine

Iată 7 moduri prin care poți să te îmbraci mai bine.

Doamnele și domnișoarele se bucură de fiecare dată de dulapuri pline de haine, însă parcă niciodată nu au cu ce să se îmbrace sau tot li se pare că nu se îmbracă așa cum și-ar fi dorit. Există câteva trucuri prin care te poți îmbrăca mai bine, folosindu-te de articolele vestimentare pe care le ai deja, fără să fii nevoită să dai alți bani în stânga și în dreapta și nici măcar să urmărești ultimele trenduri.

Iată 7 trucuri care te vor ajuta în acest mod.

Asigură-te că toate cusăturile tale sunt la locul lor

Citește și: Cum să Alegi Nuanțele care Îți Evidențiază Personalitatea

7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine
7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tendințele revoluționare în materie de blugi pentru 2024 și modul în care acestea conturează stilul modern

Echilibrați ținuta de sus în jos

7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine
7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine[Sursa foto: freepik]

Regula celor 3 culori

Sfaturi pentru a alege hainele și accesoriile
Sfaturi pentru a alege hainele și accesoriile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Avem și regula celor trei culori pentru o ținută coerentă, astfel că nu ar trebui să folosiți mai mult de trei nuanțe în articolele voastre vestimentare.

De cele mai multe ori, cele trei culori pot fi tonul sau nuanțe ale unei singure culori principale. În momentul în care rămâneți fără idei, puteți apela la o nuanță asemănătoare pentru pantofi sau geanta pe care o purtați.

Accesorizați corect ținuta

Un alt aspect foarte important este să accesorizați ținuta cum trebuie și să vă folosiți de acele lucruri care se potrivesc cel mai bine cu garderoba voastră și cu trăsăturile tenului.

Puteți merge spre cercei mici de aur sau argint, un colier cu pandativ auriu sau argintiu, ochelari de soare într-o culoare neutră, un ceas și un inel de aur sau argint după preferințe, iar aceste lucruri merg indiferent de ținuta pe care o purtați. Dacă alegeți să purtați accesorii mai mari, aveți grijă la articolele vestimentare pe care le puneți pe voi, pentru că dimensiunile să nu fie exagerate la toate piesele adăugate.

Coordonează-ți culorile

7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine
7 moduri simple de a te îmbrăca mai bine[Sursa foto: freepik]

Potrivirea culorilor în ținuta ta este un factor important, iar acest lucru vă poate ajuta să vă îmbrăcați mai bine. Încercat să coordonați culorile pe care le adăugați pe voi, chiar dacă aveți numeroase articole vestimentare colorate pe care tindeți să le folosiți deodată. Dacă vă place foarte mult un articol vestimentar strident, încercați să îl asortați cu o culoare deschisă sau să mergeți spre cele neutre, cu care nu dați niciodată greș.

Cel mai important, este să vezi care sunt culorile potrivite tonului pielii voastre, astfel că acesta reprezintă o metodă excelentă de a vă îmbrăca mai bine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Planifică-ți ținuta cu o seară înainte

Sfaturi pentru a alege hainele și accesoriile
Sfaturi pentru a alege hainele și accesoriile[Sursa foto: freepik]

Pentru a nu fi nevoiți să luați primul articol vestimentar care vă iese în cale, planificați-vă ținutele cu cel mult o seară înainte, vizualizați cum urmează să ieșiți din casă a doua zi, potriviți culori, nuanțe și accesorii, ulterior schimbați dacă ceva nu se potrivește, însă veți avea șansa să modificați din timp anumite aspecte care nu vă plac.

Asigurați-vă că dulapul vostru este organizat

Ide pentru garderoba ta
Ide pentru garderoba ta[Sursa foto: freepik]

Pentru a vă îmbrăcați bine este necesar ca dulapul vostru să fie organizat, astfel să știți exact de unde luați piesele atunci când aveți nevoie de ele. Încercați să puneți separat articolele vestimentare de același fel, iar dacă aveți posibilitatea, puteți să le organizați pe culori, pentru a le vedea mai ușor atunci când căutați un anumit obiect vestimentar. Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbrăcați mult mai bine și pentru a salva timp prețios în fața oglinzii. Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum să Alegi Nuanțele care Îți Evidențiază Personalitatea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies