7 motive care ar trebui sa te convinga sa nu renunti la dragoste niciodata!

7 motive care ar trebui sa te convinga sa nu renunti la dragoste niciodata!
7 motive care ar trebui sa te convinga sa nu renunti la dragoste niciodata!

Da, relatiile sunt grele si infricosatoare cateodata, dar sunt frumoase in sinea lor. Chiar daca ai fost ranita de mai multe ori, nu trebuie sa renunti niciodata la dragoste. De ce? Avem 7 motive bune pentru tine:

1. Nu iti lasa jumatatea sa iti duca dorul. Indiferent de felul tau de a fi, incearca intotdeauna sa fi sincera cu cei din jur ca sa isi dea seama daca te vor sau nu in viata ta. Fiind sincera cu tine si cei din jur iti poti gasi dragostea adevarata.

2. O sa ratezi dragostea adevarata. Chiar daca ai teama sa te deschizi in fata cuiva, trebuie sa o faci.

Nu stii niciodata cand dai de alesul inimii tale care trebuie sa te vada asa cum esti tu, in viata de zi cu zi. Nu zice nimeni sa iti spui povestea vietii din prima zi, dar va puteti descoperi treptat. Nu fugi de un baiat de teama sa nu te raneasca.

3. Nu o sa ajungi sa iti cunosti jumatatea. Daca nu iti place de cineva, o sa simta acest lucru.
Daca ridici un zid in jurul tau, la fel vor face si ei. Confeseaza-te pentru ca si el sa faca acelasi lucru si sa infloriti impreuna!

4. Cand tu o sa te simti pregatita, o sa fie prea tarziu. O realitate dura. Daca nu reusesti sa depasesti anumite momente dificile din viata ta si te tot intorci in trecut, pierzi prezentul si risti sa ramai singur/a pentru ca partenerul se va plictisi de tine.


5. O sa fi nefericita. Renuntand sa fi tu insati in fata cuiva de care iti pasa si pentru care simti ceva iti face rau. Te inveti sa fi retinuta si cu timpul o sa renunti la gandul de a mai avea o relatie. Nu lasa ultimele relatii sa ti-o strice pe cea din prezent.

6. Nu vei stii niciodata ce inseamna o aventura in adevaratul sens al cuvantului.
Vrei sa fi cu un om spontan si sa experimentezi lucruri noi? Nu mai vrei sa te simti singura? Lasa un om sa intre in sufletul tau pentru ca viata merita traita. Daca e interesat de tine si il vrei, nu il lasa sa iti scape!

7. Nu o sa inveti nimic nou despre tine. O relatie te invata lucruri despre tine constant, cine esti, unde gresesti si tot asa.
Ia ce ai invatat din relatiile trecute si aplica-le in cele noi, o sa fie mai bine. Invata din greseli si invata sa eviti repetarea anumitor situatii din trecut. Orice s-ar intampla, te descoperi pe tine treptat.

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies