Rețete sănătoase, sățioase și delicioase pe care trebuie să le încerci în această primăvară.
Primăvara îți permite să te bucuri de o mulțime de lucruri din jurul tău, iar asta este valabil și atunci când vine vorba de mâncare, deoarece, după o perioadă de frig, organismul simte și el nevoia să schimbe rutina alimentară. Începem să ne bucurăm de verdeață, de fructe și legume proaspete care apar în piețe sau supermarketuri, așa că acum este momentul să ne bucurăm papilele gustative și să încercăm noi rețete la care nu ne-am fi gândit până acum.
Un bol de smoothie cu căpșuni, caju și granola
Citește și: Gina Bradea a pregătit fasole bătută! Află secretul ei: "Fasole bătută, atât de bine arată!"

Citește și: Cheesecake la borcan, rețeta pregătită de chef Sorin Bontea. “Ideal ar fi să stea la frigider peste noapte.”
Începem lista rețetelor fresh și sănătoase de primăvară cu o idee de mic dejun, care să includă căpșuni. Această farfurie este tot ceea ce ai nevoie, într-o combinație cu caju dulce, granola, semințele preferate și ovăz.
Acest mic dejun sănătos reușește să-ți ofere energie și în cazul în care îți dorești să-ți începi ziua cu o mulțime de treburi de realizat sau chiar să treci pe la sala de antrenament înainte de serviciu.Salata cu parmezan, rucola și sparanghel

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Salata de parmezan, rucola și sparanghel strigă a primăvară din farfuria voastră, iar aceasta poate fi servită pe lângă pâine prăjită sau puteți să o transformați într-o garnitură pentru carne sau pește, fiind opțiunea atât pentru micul dejun, în cazul în care se consumă singură, cât și pentru prânz sau cină. E extrem de ușoară, iar verdețurile și legumele verzi sunt cele care vă oferă energia de care aveți nevoie pentru întreaga zi.
Salată sănătoasă de pui keto

Pentru un prânz sănătos, mai ales acum, primăvara, când suntem înconjurați de o mulțime de legume verzi, ar trebui să optați pentru o salată sănătoasă de pui Keto, în care să includeți avocado, verdeață, nuci și parmezan.
Salată cu somon afumat
Tot primăvara nu are cum să lipsească din alimentația voastră o salată de crudități cu somon.
Salată verde cu spanac, fasole și porumb

Salata poate fi consumată în foarte multe feluri, mai mult decât ți-ai imaginat, în afară de cea clasică, iar după cele două exemple de salată pe care le aveți deja la îndemână, puteți să încercați și alte combinații, cum ar fi salata verde cu spanac, fasole și porumb. Este o salată vegetariană, plină de arome și alimente hrănitoare de primăvară de care aveți nevoie pentru o zi plină de energie. Este gata în doar câteva minute și aveți în aceeași farfurie atât proteine, cât și fibre.
Brioșe cu năut și spanac
Fie că vorbim de prânz sau cină, aveți numeroase idei pe care le puteți face să devină realitate, așa că acum este momentul să fii un pic mai inventiv în bucătărie și să realizezi brioșe cu năut și spanac. Se potrivesc excelent cu salate, ca o gustare sau pur și simplu ca o mâncare sănătoasă, iar, de asemenea, poți adăuga feta și să te bucuri de această idee de mâncare de primăvară.
Pui cu orez și spanac

În momentul în care îți dorești să gătești pui cu orez, scapă de varianta clasică și adaugă mai multe frunze de spanac, prin care să redai prospețimea primăverii în farfuria ta. Puteți folosi orice fel de verdeață pe care o aveți la îndemână, iar la fel de bine se potrivește și ceapă verde și orezul poate fi înlocuit cu năut.