7 secrete ce te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti folosesti intuitia

7 secrete ce te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti folosesti intuitia
7 secrete ce te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti folosesti intuitia

“Asculta-ti intuitia.” Auzim des aceste cuvinte si poate le si spunem altora. Insa cum ajungem sa castigam incredere in propria intuitie si cum invatam sa o folosim?

Iata sapte sfaturi care te pot ajuta sa iti folosesti intuitia:

1. Identifica-ti convingerile despre tine insuti.- Cu totii avem propriile convingeri despre noi insine. Acestea s-au format in timp, din momentul in care ne-am nascut si au continuat sa fie modelate pe masura ce am crescut, in functie de situatii, de mediu si de interactiunile sociale pe le-am avut. Aceste convingeri abia asteapta sa detina controlul.

Este ca si cum am fi un pilot legat de un alter-ego kamikaze care tot incearca sa ne duca in jos, in timp ce noi il imploram sa ramana la inaltime, sa continue sa zboare printre nori.

Daca ne dam seama ce “gandim” despre noi insine, ce simtim si acceptam tot ce ni s-a intamplat pe parcursul unor perioade dureroase sau mai putin fericite, acest lucru ne ajuta sa mergem mai departe si sa incepem sa cladim incredere in propria intuitie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

2. Accepta-ti parintii exact asa cum sunt.- Nu toti avem parte de copilarii minunate. Unele amintiri pot fi frumoase, altele mai putin placute. Dar cand devenim parinti intelegem ca nu tot timpul este usor sa crestem unul sau mai multi copii (chiar daca ne aduc atat de multa fericire).

De aceea este bine sa invatam sa ne acceptam parintii asa cum sunt, sa ii respectam si sa le fim recunoscatori pentru tot ce au facut pentru noi. Renunta sa mai dai vina pe parintii tai pentru toate greselile tale. Vei simti diferenta! Cand continui sa dai vina pe parintii tai, acest lucru te impiedica sa progresezi in toate aspectele vietii tale si iti inabuse abilitatea innascuta de a-ti urma intuitia.

3. Asculta-ti instinctul.- Rational intelegem aceste vorbe intelepte: Urmeaza-ti inima, asculta-ti instinctul, raspunsul este in tine.

Pare simplu, dar pentru unele persoane aceasta abilitate se dezvolta in timp, ajutandu-le sa progreseze si sa mearga inainte, in loc sa ramana blocate intr-un sentiment de indoiala de sine. Pot fi momente in viata cand refuzi sa-ti asculti instinctul si alegi ceea ce crezi ca “trebuie” sa faci.


Insa, in timp, iti dai seama ca nu a fost cea mai buna alegere. Asculta-ti instinctul – stie intotdeauna ce trebuie sa faci!
Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies