7 semne că bărbatul tău TE VA IUBI MEREU

7 semne că bărbatul tău TE VA IUBI MEREU
7 semne că bărbatul tău TE VA IUBI MEREU

Bărbaţii au deseori o reputaţie proastă în ceea ce priveşte fidelitatea. În realitate, însă, când bărbatul întâlneşte persoană cu care îşi va dori să petreacă restul zilelor, nu va avea nicio problema cu fidelitatea.

3. Este atent la detalii

Un bărbat care este atent să păstreze curăţenia în casă, care te ajută la cumpărături, care nu s-ar uită niciodată la un film fără ţine, este cel care va fi alături de ţine toată viaţă.

4. Este inteligent şi înţelept

Nu vei regretă că ai ales un astfel de bărbat.

Va vedea lucrurile obiectiv, va analiză şi îţi va da sfaturi bune, va fi alături de ţine şi nu te va trata cu clişee. Va încerca să găsească soluţii la problemele tale şi te va susţine să depăşeşţi obstacolele care îţi apar în casă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies