7 semne că este atras de tine. Sfaturi de relație pentru femei

7 semne că este atras de tine
7 semne că este atras de tine

Vrei să fii cu el, dar nu știi dacă el vrea asta. Nu te poți decide dacă este interesat de tine sau nu? Nu ești sigură dacă este doar politicos sau dacă te place cu adevărat? Este interesat de tine sau vrea doar să fie un bun prieten? Toate aceste întrebări se vor sfârși acum, deoarece, în rândurile de mai jos vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a afla dacă băiatul de care ești îndrăgostită simte același lucru.

Toate femeile se gândesc dacă băiatul sau bărbatul pentru care au o pasiune simt același lucru. Este foarte greu să ne dăm seama de anumite aspecte, deoarece aceștia știu să ascundă foarte bine ceea ce simt. Chiar și așa, există anumite momente în care se vor da de gol. Iată despre ce este vorba!

Citește și: „Te iubesc.” Fulgy, alături de o altă tânără în mediul online, după despărțirea de Bia Khalifa. Despre cine este vorba

7 semne că este atras de tine

Limbajul corpului

Limbajul corporal îl va da de gol atunci când este interesat de tine. El își va poziționa corpul drept către al tău. Acest lucru arată disponibilitatea și interesul lui de a te vedea și asculta.

Devine imediat disponibil pentru tine

Atunci când îi scrii sau îl suni, el îți va răspunde imediat.

Este un semn bun că există dorință din partea lui și arată că își dorește să te cunoască.

Nu își poate lua ochii de la tine

Natura umană ne face să apreciem frumosul, de exemplu, un apus superb, un câmp plin de lavandă. La fel îți va admira și el frumusețea. Te va sorbi din privi fără să realizeze, aproape holbându-se la trăsăturile tale.

Prezinți mereu un interes pentru el

Nu vrea să te cunoască doar la un nivel de suprafață. Își va dori să afle mai multe despre familia ta, copilăria ta, valorile și pasiunile importante pentru tine.

7 semne că este atras de tine
7 semne că este atras de tine[Sursa foto: freepik]

Te tratează diferit

Te pune mai presus decât pe prietenii lui, deoarece reprezinți un interes romantic pentru el.

Intențiile lui sunt diferite cu tine, își dorește să planifice activități și se asigură că totul decurge cum trebuie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Încearcă mereu să fie alături de tine

Va găsi mereu scuze să se apropie fizic de tine. Spre exemplu, dacă afară este răcoare, va profita de această ocazie pentru a te încălzi printr-o îmbrățișare.

7 semne că este atras de tine
7 semne că este atras de tine[Sursa foto: freepik]

Devine temător că poate nu îl placi

Îi este frică de respingere din partea ta și își dorește să împărtășești aceleași sentimente pe care le are pentru tine. Această frică de dezamăgire provine tocmai de la faptul că este atras de tine și poate duce la emoții greu de ascuns. Atunci când este agitat, tinde să fie ori prea tăcut și retras, ori să vorbească mai mult decât ar trebui.

Femeile iubesc mai mult decât bărbații

Este cunoscut faptul că femeile trăiesc o poveste de iubire la o intensitate mai mare decât o fac bărbații, dar acest lucru nu înseamnă că interesul lor este mai scăzut. Sunt foarte multe semne prin care un bărbat arată cât de multă iubire oferă unei femei și este important să fiți atente la mai multe aspecte, nu doar la cuvinte.

Conform unui studiu, femeile își iubesc omul de lângă ele, exact cum se iubesc pe ele însele. Cu toate astea, cei care se îndrăgostesc mai rapid se pare că sunt bărbații, iar la începutul unei relații sunt foarte pasionali și fac totul pentru femeia de lângă ei.

Femeile sunt mai prudente și se îndrăgostesc mai greu, dar în momentul în care se îndrăgostesc, situația se inversează și devin foarte romantice. Experiența iubirii și a romantismului joacă un rol mai important în viața de zi cu zi a femeilor decât în cea a bărbaților. Cercetările arată că, în comparație cu bărbații, femeile sunt mai predispuse să:

-Resimtă sentimentul de iubire că o împlinire şi recompensator.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

-Să aibă amintiri vii despre foștii parteneri.

-Să resimtă senzaţii romantice intense şi euforie.

-Să pună mai mult accent pe dragoste şi pe experientă de a fi îndrăgostită.

-Să se gândească la relația de dragoste în fiecare zi.

7 semne că este atras de tine
7 semne că este atras de tine[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cu ce se curăță husa de telefon. Cum poate arăta ca nouă chiar și după mult timp de folosință

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Când ajung acasă nu mă mai întreabă nimeni ce am făcut și cum a fost.” Aurel Pădureanu, răpus de durere! Artistul îi simte lipsa zi de zi soției sale, Cornelia Catanga

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies