7 semne esențiale ale dragostei adevărate: Dacă nu le simți, e timpul să reflectezi

semne esentiale
7 semne esențiale ale dragostei adevărate

Dragostea adevărată poate avea anumite semnale la care trebuie să fim atenți.

Dragostea adevărată este cea dorită de fiecare persoană în parte, indiferent de vârstă. Ne dorim lângă noi o persoană care să ne dorească exact așa cum suntem, să ne dovedească că este acolo pentru noi, să ne susțină atât la bine, cât și la rău, iar toate acestea și multe altele, să se întâmple reciproc. Astfel, odată cu înaintarea într-o relație și cu trecerea timpului, vom putea observa anumite intenții, acțiuni sau semnale, care ne vor arăta dacă relația merge în direcție dorită și există dragoste adevărată...

sau nu.

 

1. Dragoste romantică

Te întâlnești cu cineva, simți o conexiune și te îndrăgostești. Când ești prins în asta, lumea ta se întoarce cu susul în jos. Preferi să fii cu persoana iubită decât să mănânci, să dormi sau să lucrezi. Te simți pe culmile fericirii când dragostea îți este împărtășită, dar te prăbușești în gol dacă pare că ceva o amenință.

Din păcate, cuplurile care nu mai au parte de iubirea aceea romantică ce le dă aceste senzații, nu prea reușesc să rămână împreună.

2. Dorința de a evolua

Când ești îndrăgostit, simți nevoia să te conectezi cu totul, trup, minte și suflet. Dar intensitatea e despre dorința de a-ți împărtăși inima, esența și fiecare parte a ta, până la cele mai mici detalii, partenerului.

Dacă ajungi să nu mai simți nevoia acelei conexiuni profunde cu partenerul tău, nu e un semn bun.

Citește și: Ce înseamnă când un bărbat te privește pe ascuns. Cum îl trădează limbajul trupului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

semne
7 semne esențiale ale dragostei adevărate[Sursa foto: freepik]

Citește și: 4 cupluri de zodii care se potrivesc

3. A avea o mentalitate „noi împotriva lumii”

Dragostea înseamnă a nu te mai simți singur. Atunci când formăm un cuplu, resimțim forța a doi și fericirea de a fi împreună. Deși suntem în mijlocul lumii, aceasta devine doar un zgomot pe fundal. Noi suntem centrul atenției, iar lumea ne sprijină și ne îmbrățișează. Dacă nu ai această mentalitate, ar putea fi un semn că nu te afli într-o dragoste adevărată.

4. Dorința de a crea

Creația fundamentală, motivul pentru care fiecare dintre noi există, apare din unirea a două persoane care au fost aduse de viață, împreună. Însă, într-o lume cu atât de mulți oameni, noi generăm artă, muzică, casă, vindecare și alte daruri pentru parteneri. Dorința de a crea și de a-ți exprima latura inventivă poate fi sufocată dacă nu ești alături de persoana potrivită.

Asta se întâmplă deoarece îți lipsește inspirația și ar trebui să iei în calcul acest lucru.

dragoste adevarata
7 semne esențiale ale dragostei adevărate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

5. Îmbrățișarea bolii

Toată lumea se îmbolnăvește, dar acest lucru nu trebuie să fie văzut ca ceva negativ. De fapt, boala poate fi cel mai important învățător al nostru, cel mai valoros ghid pentru apropierea reală dintr-un cuplu. Este posibil să te simți copleșit în timp ce partenerul tău se confruntă cu o afecțiune fizică. Prin aceste încercări, învățăm lecțiile despre suferință și vindecare, dar și despre cum să fim alături unul de altul. Însă, dacă nu reușești să îi fii alături în momentele dificile, acesta poate fi un semn că nu ești cu adevărat îndrăgostit.

6. Să ne întoarcem către partenerul nostru și să ne angajăm să fim reali

A fi autentic nu înseamnă doar bucurie și strălucire. Implică pasiune, implicare și creativitate, la fel ca aducerea pe lume a unui copil. A fi autentic înseamnă a face parte dintr-un cuplu în care ești cu adevărat implicat 100% și te dedici partenerului tău. Pentru a realiza asta, nu o poți face de unul singur, ci alături de partener. Dacă observi că nu ai spațiu pentru a crește și a deveni cine ești cu adevărat, atunci nu ești îndrăgostit așa cum ai crezut.

semne esentiale ale dragostei adevarate
7 semne esențiale ale dragostei adevărate[Sursa foto: freepik]

7. Acceptarea iubirii reale, de durată este o călătorie, nu o destinație

Dragostea autentică și durabilă este ceva ce construim în fiecare minut al fiecărei zile. Este cel mai provocator lucru pe care îl facem în viața noastră, dar în același timp, este și cel mai simplu. Însă simplu nu înseamnă întotdeauna ușor. A învăța să iubești reprezintă o formare avansată în viață, dar și în fiecare relație te va ajuta să dai tot ce ai mai bun din tine.

e timpul sa reflectezi
7 semne esențiale ale dragostei adevărate[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 cupluri de zodii care se potrivesc

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies