7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei

7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei
7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei

Indiferent de relație, există 7 tipologii de bărbați. Insă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 7 tipologii de bărbați care ar trebui să fie evitate de către femei. 

 

7. Bărbatul care se așteaptă ca relația sa fie 50/50 

Pe locul 7 se află bărbatul care se așteaptă ca relația să fie 50/50. acest aspect are legătură cu întreaga relație, cu momentele în care acesta își dorește să împartă nota de plată cu tine, de exemplu, însă cu toate acestea, este cunoscut deja faptul că societatea nu este egală atunci când vine vorba despre bărbați și femei, există nenumărate diferențe

între femei și bărbați, și atunci când vine vorba despre carieră, despre piața muncii, despre salarii și așa mai departe, însă cu toate acestea, trebuie să luăm în calcul și faptul că femeile au de făcut diferite tipuri de cheltuieli în comparație cu bărbații, și pe haine, produse sanitare, produse de înfrumusețare și așa mai departe, astfel încât în momentul în care un bărbat își dorește ca relația să fie 50/50, automat nu își dorește să preia rolul de mascul în relație. 

7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]

6. Bărbatul care te face să te simți inconfortabil când iți dorești sa fie dedicat relației 

Pe locul 6 se află bărbatul care te face să te simți inconfortabil când îți dorești să fie dedicat relației. Bineînțeles că deja de la o vârstă, nu îți mai dorești să ai parte de relații pasagere, și îți dorești să-ți întemeiezi o familie, să te căsătorești și să ajung și la punctul de a avea copii.

Cu toate acestea, există nenumărați bărbați care își doresc o altfel de imagine în viitor, însă nu fac nimic pentru a ajunge acolo, ilustrând femeia ca fiind exagerată în momentul în care îi expune aceste lucruri. Așadar, ar trebui să existe o cale de mijloc întotdeauna, iar bărbatul să ajungă la nivelul în care nu își mai dorește să își petreacă timpul petrecând, în diverse cluburi sau cu băieții, sau să desfășoare anumite activități care nu îi aduc niciun beneficiu pentru viitor, ci să se concentreze mai mult pe viața de familie pe care spun ei că o doresc, contribuim zilnic
la acest aspect, alături de partenera de viață. 

7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

5. Bărbatul care dispare frecvent sau este complet nesigur 

Pe locul 5 se află bărbatul care dispare frecvent sau este complet nesigur. Cu siguranță ați întâlnit măcar un astfel de bărbat până acum, în ciuda faptului că declarațiile lor sunt foarte accentuate și clare în legătură cu noi femeile, are tendința de a avea un astfel de comportament neîncrezător, de la

care automat vom pierde și încrederea în respectiva persoană și nu ne vom aștepta la un viitor prea bun alături de aceasta. Bineînțeles că pot exista și diverse scăpări la un moment dat într-o relație în care să se întâmple astfel de lucruri, însă cu toate acestea, dacă observați că se repetă, cu siguranță ar trebui să renunțați la această relație pentru că nimeni nu merită să fie amânat în ultimul moment fără nici un motiv anume sau ca cineva să se comporte într-un anumit fel cu el.
De asemenea, momentul în care bărbatul este inconsecvent, cu siguranță nu este atât de interesat de tine precum credeai, automat dacă va fi interesat, va face un efort în acest sens și va fi foarte hotărât în ceea ce te privește, iar în momentul în care îți promite ceva sau vor spune că se va întâmpla un anumit lucru, se va ține de respectivul aspect, va face un efort în acest sens și nu te va dezamăgi. 

tipologii de barbati
7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]

4. Bărbatul care obișnuiește să se uite la fotbal, să bea, să joace jocuri video etc. 

Pe locul 4 se află bărbatul care obișnuiește să se uite la fotbal, să bea verbal să joace jocuri video și așa mai departe. Dacă tot ce face într-o relație este să desfășoare aceste activități în mod constant și cât mai des, în loc să se ocupe de relația voastră sau să te pună pe primul loc, cu siguranță este o lipsă de responsabilitate din partea lui. Cu alte cuvinte, acestui tip de bărbat îi lipsește profunzimea ceva începe ușor ușor să-i dispară și din atractivitate, iar de asemenea veți observa că nu aveți prea multe lucruri în comun dacă aceste activități se vor repeta constant. 

barbati de evitat
7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]

3. Bărbatul căruia îi lipsesc anumite aspecte legate de abilitățile unui gentleman 

Pe locul 3 se află bărbatul căruia îi lipsesc anumite aspecte legate de abilitățile unui gentleman. De exemplu, ține ușa pentru o femeie reprezintă o manieră de bază care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din comportamentul unui bărbat, un alt exemplu este legat de momentul în care este destul de frig afară iar acesta îi oferă jacheta persoanei cu care este, de asemenea, nu este deloc politicos ca bărbatul să meargă în fața femeii sau să nu aștepte sau să nu se uite deloc înapoi în momentul în care se află înaintea ei, dat fiind faptul că lucrurile mici chiar contează. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

tipologii de barbati de care ar trebui sa te feresti
7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]

2. Bărbatul care te manipulează 

Pe locul 2 se află bărbatul care te manipulează. In momentul în care un bărbat reacționează agresiv odată ce începi să stabilești anumite limite corecte față de tine, dar și față de el, cu siguranță nu merită să stai lângă o astfel de persoană. De asemenea, este complet normal să expui aceste limite dintre voi, nu vei fi deloc egoistă dacă o vei face, ci te vei proteja pe tine încă din prima clipă, iar de asemenea și aici este vorba despre întâlnire la jumătatea drumului, astfel încât, trebuie să fii precaută și să recunoști anumite semnale și momente în care ar trebui să te îndepărtezi de un anumit bărbat, de exemplu. Cu alte cuvinte, există nenumărate persoane, bărbați care sunt doar narcisiști, egoiști sau mult prea defensiv, neavând capacitatea de a face orice formă de schimbare la ei înșiși, deși este necesar pentru a își construi un viitor mai bun, tipologii de bărbați lângă care nu ar trebui să stai niciodată, pentru că se gândesc la propriile lor nevoi, iar nevoile tale nu sunt văzute niciodată, ceea ce nu este deloc normal într-o relație. 

tipologii de barbati care ar trebui evitati de femei
7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]

1. Bărbatul care încă este un “băiețel” petrecăreț 

Pe locul unu se află bărbatul care încă este un băiețel petrecăreț. În momentul în care sunteți într-o relație serioasă, iar partenerul încă petrece toată noaptea în fiecare weekend în cluburi cu băieții, aspect care nu mai este atât de normal în momentul în care depășești vârsta de 25 de ani, pentru că se pare că ai cam vrea o familie, în majoritatea cazurilor. Bineînțeles că dacă acest timp este petrecut cu tine, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit, dat fiind faptul că poate sunteți un cuplu care vă doriți să petreceți și să vă distrați împreună, însă cu toate acestea, dacă aceste planuri nu te includ și pe tine sau au loc și alte aspecte în timpul acestor ieșiri de weekend cu băieții, cu siguranță nu ar trebui să rămâi în respectiva relație. 

7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum „să te cerți” într-un mod sănătos. 7 lucruri care te vor ajuta să diminuezi conflictele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies