7 trucuri pentru a scapa de grasimea de pe coapse

7 trucuri pentru a scapa de grasimea de pe coapse
7 trucuri pentru a scapa de grasimea de pe coapse

Desi este considerat un semn de feminitate, multe femei nu sunt deloc multumite de faptul ca au grasime pe coapse. Ele si-ar dori sa fie mai androgine, sa aiba siluete cu mai putine curbe. In cazul in care nu esti din nastere construita astfel este greu de obtinut. Insa mai poti face cate ceva.

1. Exercitii cardio
Acestea nu scad grasimea numai de pe coapse, ci din intreg corpul. Daca tot corpul va fi slab si coapsele vor fi mai subtiri. Cele mai practicate exercitii cardio sunt alergatul, mersul cu bicicleta, exercitiile de aerobic.

2. Foloseste scarile
Ti-as spune sa urci dealuri, sa mergi pe munte, dar nu toata lumea are asa ceva in jur.

Cei mai multi dintre noi avem scari. Si pe ele le putem utiliza pentru a ne tonifia coapsele. Cateva exercitii care ard grasimile folosind scari poti afla de aici.

3. Exercitii de forta
Coapsele tale vor arata mai bine daca muschii vor fi mai bine subliniati. Pentru asta ai nevoie de exercitii care sa puna accent pe muschii din acea zona. Aici gasesti 6 exercitii pentru coapse subtiri si picioare tonifiate.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Organul parsiv fara de care nu putem trai si care da semne de boala doar cand este prea tarziu! Cancerul de pancreas, fatal in peste 90% dintre cazuri - simptome

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies