7 vedete din România nemachiate 

Vedete nemachiate România
Vedete nemachiate România, cine arată cel mai bine

Vezi mai jos mai multe vedete din România nemachiate. Cum arată atunci când cred că nu le vede nimeni.

În ultimii ani, mai multe din România au acceptat să își arate chipul complet nemachiat. Dacă în cea mai mare parte a timpului trebuie să fie perfect aranjate și au parte de machiaj profesional, în timpul liber acestea își lasă tenul să respire și se bucură din plin de această experiență.

Bineînțeles că sunt și multe vedete care evită să se expună nemachiate și sunt prinse pe picior greșit de către paparazzii, așadar iată o listă cu vedete din România nemachiate.

Vedete din România nemachiate

Antonia

Antonia este considerată de către mulți una dintre cele mai frumoase femei din România. În vârstă de 32 de ani, Antonia nu se teme să își expună chipul fără fond de ten, blush, mascara sau pudră. De multe ori, Antonia se pozează la primele ore ale dimineții complet nemachiată și postează imaginile pe contul său de Instagram, unde primește o mulțime de aprecieri.

Internauții au observat că fața ei este la fel de perfectă și fără produsele cosmetice.

Antonia nemachiata
Antonia nemachiata arata extrem de bine[Sursa foto: Instagram]

„Din când în când, fața mea nu arată prea bine, dar am învățat să fiu ok cu acest lucru. Sunt doar copleșită de stres. Atâta tot”, a scris Antonia în mediul online.

Antonia nemachiata
Antonia adora sa se pozeze nemachiata[Sursa foto: Facebook]

Internauții au reacționat imediat după ce au văzut fotografiile cu Antonia fără pic de fard pe chip.

Aceștia i-au trimis numeroase mesaje. ”Ești Antonia, poți să pozezi cum vrei”, ”Frumusețe naturală”, ” Și nemachiată este foarte frumoasă”, ”Eștio minunată”, ”Naturală și mereu frumoasă”, ”Ești prea frumoasă”, ”Antonia, ești foarte frumoasă prin naturalețea ta”, ”Frumoasă și fără machiaj”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Delia

Delia nemachiată
Delia adoră să stea nemachiată[Sursa foto: Instagram]

Și Delia este una dintre vedetele care nu se tem să se lase fotografiate fără pic de machiaj.

Mare amatoare a călătoriilor în întreaga lume, Delia preferă ca în timpul acestor experiențe să nu se machieze și să își protejeze chipul doar cu cremă hidratană și cu cremă cu factor cu protecție solară.

Citeste si: DESCOPERĂ: 5 vedete din Romania care vor naște în 2022

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În restul timpului, la concerte și la TV, Delia reușește să uimească datorită machiajului spectaculos pe care îl folosește.

Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu nemachiată
Cum arată Monica Bârlădeanu nemachiată[Sursa foto: Instagram]

Monica Bârlădeanu nu se șfiește să își arate chipul nemachiat, fiind una dintre româncele care apreciază frumusețea naturală. După tratamentele cosmetice, Monica Bârlădeanu își face mereu selfie-uri complet nemachiată, iar rezultatul este unul WOW.

Citeste si: Retrospectiva despărțirilor din anul 2021! Ce cupluri din România și-au spus "adio"

Andreea Marin

Andreea Marin
Andreea Marin are un ten extrem de luminos[Sursa foto: Instagram]

Și Andreea Marin preferă să stea nemachiată în intimitatea casei sale. După mai bine de 20 de ani în lumina reflectoarelor, atunci când se află acasă cu familia sa, Andreea Marin stă fără pic de machiaj, iar tenul său arată extrem de bine.

Andreea Esca

Andreea Esca nemachiată
Ce cremă folosește Andreea Esca zilnic[Sursa foto: Instagram]

Nici Andeea Esca nu se teme să iasă în public fără pic de machiaj. Aceasta se poate lăuda cu un ten luminos și fără imperfecțiuni. Prezentatoarea TV recunoaște că folosește cremă contur pentru ochi, deoarece râde foarte mult.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor. Așa este când stai mereu cu gura până la urechi”, povestea Andreea Esca despre ridurile sale.

„Am învățat să mă machiez pentru știri, în caz de urgență, mi-am reexersat răbdarea și îndemânarea la manichiură, am încercat toate măștile și cremele pe care le tot amânam pentru «când voi avea timp de ele», am învățat o mulțime de lucruri noi pe care le pot face online și am povestit mult mai mult cu ai mei”, povestea Andreea Esca despre cum și-a petrecut perioada de izolare din timpul pandemiei de coronavirus.

 

Andra

Andra nemachiata
Cum arata Andra nemachiata [Sursa foto: Instagram]

Andra are o mulțime de fani în România și în străinătate, iar atunci când nu este pe scenă, este alături de soțul său și de cei doi copii, David și Eva. Vedeta adoră să stea nemachiată și să își lase tenul fără fond de ten și alte produse care l-ar putea încărca.

Andreea Bănică

Andreea Bănică fără machiaj
Cum arată Andreea Bănică fără machiaj[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bănică este cunoscută pentru faptul că adoră să stea nemachiată în timpul liber. Artista se bucură de un ten luminos și sănătos și nu are nevoie de prea multe artificii.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies