8 lucruri pe care trebuie sa le spui parintilor tai inainte sa fie prea tarziu!

8 lucruri pe care trebuie sa le spui parintilor tai inainte sa fie prea tarziu!
8 lucruri pe care trebuie sa le spui parintilor tai inainte sa fie prea tarziu!

Daca nu ai o relatie prea buna cu parintii tai, trebuie sa faci eforturi inainte sa fie prea tarziu. noi iti prezentam 8 lucruri pe care trebuie sa le spui urgent.

1. 'Ma gandesc la tine in fiecare zi.' Chiar daca ai treaba, spune-le ca te gandesti la ei chiar daca nu ii suni mereu ca sa le-o spui.

2. 'Apreciez din suflet tot ce ai facut pentru mine.' Spune-le ca esti recunoscatoare pentru toate lucrurile din viata ta, majore si minore, si ca nimic nu trece neobservat de tine. Chiar daca uit sa le-o spui, esti recunoscatoare in sinea ta.



3. 'Va iubesc mai mult decat stelele de pe cer.' Chiar daca ai vrea sa le-o zici des, nu o faci din varii motive. Ei bine, acum ai ocazia sa faci o comparatie de zile mari.

4. 'Stiu cate ati sacrificat pentru copiii vostri." Este bine sa le arati parintilor tai ca stii si intelegi tot ce au facut ei pentru tine de-a lungul vietii lor, fie ca e vorba de sacrificii majore sau minore.
Sa le zici ca stii ca s-au pus mereu pe locul doi pentru ca voi sa aveti totul.

5. 'Sunt o persoana mai buna pentru ca v-am avut pe voi ca parinti.' Asta este adevarul. Esti asa datorita modului in care ei te-au modelat de cand ai inceput sa mergi si sa vorbesti. Datorita lor esti un om mai bun, ei te-au invatat sa nu minti, sa iubesti, sa tii la semenii tai si, practic, sa fi cel mai bun in fiecare zi.


6. 'Imi este tare dor de voi.' Spune-le ca iti este greu cand nu ii vezi mult timp sau cand esti plecata cu treburi de langa ei. Iti este dor de ei si asta stiu si ei, dar te lasa sa iti urmezi viata.

7. 'Am vise urate ca va pierd.' Trebuie sa le marturisesti ca esti constienta ca intr-o zi o s ii pierzi si din cauza asta ai cosmaruri in care isi pierd viata.
Spune-le ca, desi te-au crescut sa fi puternica, nu o sa mai fi acelasi om dupa ce ei mor.

8. 'Nu este 'la revedere', ci ne vedem mai tarziu.' Spune-le ca desi te vor parasi la un moment dat, vor fi mereu cu tine in sufletul tau si in amintirile tale.

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies