8 lucruri scarboase pe care le fac femeile si barbatii le adora!

8 lucruri scarboase pe care le fac femeile si barbatii le adora!
8 lucruri scarboase pe care le fac femeile si barbatii le adora!

Barbatii sunt lideri in a face lucruri scarboase aproape tot timpul. De la ragait, la scuipat pe strada sau scarpinat in buric, ei sunt regi. Dar si unele femei fac lucruri nu tocmai demne pentru sexu frumos care ii innebunesc pe barbati.

Iti prezentam care sunt aceste 8 lucruri:

1. Cand scapa mancare pe tricou si o mananca. Sau direct pe bustul gol. Da, si femeile fac asta, dar adesea prefera sa fie singure pentru ca nimeni sa nu stie 'secretul lor murdar'.  

2. Cand transpira. Nu ca atunci cand petrec 2 ore la sala, dar ca atunci cand stau prea mult la plaja si le apar mici brobonele.

Sau cand fac sex si incep sa transpire prin toti porii. Barbatii iubesc asta!

3. Cand se indoapa cu mancare. Aparent barbatii, care adesea mananca... mai neigienic, adora ca partenerele lor sa comande feluri de mancare pe care le adora decat o salata care nu le place deloc. Acestia iubesc cand o femeie mananca cu mana sau se murdaresc de sos pe fata.

4. Cand femeia uita sa isi ia lenjerie.
Sa fim serioase, ce femeie uita lenjeria intima? Pur si simplu alege sa nu o poarte intr-o zi si cand barbatii aud asta, sunt cei mai fericiti!

5. Cand injuri ca un muncitor de santier. Da, pare ciudat, dar li se pare incitant ca o femeie sa foloseasca un limbaj neortodox din cand in cand. Sau altii mai des. Si in pat, oh da, in pat da.

6.
Cand ragaie dupa o masa copioasa. Asa fac si ei si adora cand femeile fac la fel pentru ca le da lor de inteles ca, intradevar, se simt in largul lor alaturi de ei. Fie ca e intentionat sau scapat, ragaitul este pe placul barbatilor.

7. Mirosul gurii de dimineata. Nu este tocmai placut si variaza in functie de ce mananci seara sau daca ai probleme cu stomacul, dar barbatii adora sa mai fie pupati din cand in cand inainte ca iubitele sa se spele pe dinti.
Li se pare super ca au fost ei prima optiune inainte de periaj!

8. Cand nu s-au spalat pe cap mai multe zile. Ciudat, dar adevarat: barbatii nu sunt asa pasionati de prietenele care se spala des pe cap si prefera ca acestea sa isi lase parul mai murdar cateva zile. Oare de ce?!

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Ana Morodan, despre viața din mediul online și munca depusă pentru toate lucrurile obținute. „Se uită cu invidie. Viața e făcută din triumfuri și eșecuri.”

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies