8 trucuri super eficiente sa-ti maresti ochii din machiaj. Incearca-le si tu!

8 trucuri super eficiente sa-ti maresti ochii din machiaj. Incearca-le si tu!
8 trucuri super eficiente sa-ti maresti ochii din machiaj. Incearca-le si tu!

Ochii mari au fost dintotdeauna un reper al frumusetii. Daca esti una dintre norocoasele care s-au nascut cu ochi frumosi, ai grija sa nu te sabotezi singura, aplicandu-ti un machiaj incorect. Uite cateva trucuri care te vor ajuta sa dai impresia ca ai ochii mai mari, luminosi:
 
1.
Onduleaza-ti genele inainte sau dupa ce folosesti mascara, este o metoda cu rezultate sigure. Daca alegi sa le ondulezi dupa ce le-ai rimelat, asigura-te mai intai ca s-a uscat stratul de mascara.
 
2. Genele false pot sa ajute mult in aceasta situatie, daca sunt aplicate corect. Alege gene false individuale sau manunchi, pentru un efect natural.
Finiseaza cu un strat de mascara.
 
3. Aplica un strop de fard de ochi deschis la culoare in coltul interior al ochiului. Apoi foloseste un creion alb cremos in interiorul ochiului, pe semiconjunctiva. Va crea iluzia de ochi mare, spectaculos.
 
4.
Foloseste un iluminator in partea de sus a ochiului, deasupra pleoapei, exact pe osul sprancenei, si intinde-l bine pe piele.
 
5. Aplica mai multe straturi de mascara, dar asigura-te ca s-a uscat primul strat inainte de a-l aplica pe urmatorul. Alege o mascara cu colagen, care hraneste genele, si le face mai puternice.
 
6. Ai grija ca sprancenele tale sa fie in cea mai buna forma. Periaza-le, tunde-le si penseaza-le, forma adecvata fetei tale poate sa transforme si sa mareasca ochiul. Daca nu te pricepi la asta, apeleaza la un profesionist.
 
7.
Evita sa folosesti mascara sau tus de ochi in partea de jos a ochiului, acest lucru nu arata bine pe majoritatea persoanelor, si pot sa micsoreze ochiul.
 
8. Aplica o linie de tus ascendenta, incepand de la doua treimi din interiorul ochiului. Fereste-te sa folosesti fard sau creion inchis la culoare in coltul interior al ochiului, scrie fashionavecpassion.ro


Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies