9 Avantaje ale epilatului cu pasta de zahar

9 Avantaje ale epilatului cu pasta de zahar
9 Avantaje ale epilatului cu pasta de zahar

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca suntem tot mai preocupate sa gasim cea mai buna metoda de indepartare a parului nedorit. Costumele de baie, fustele scurte, rochiile decoltate sunt la un pas distanta asa ca noi am inceput sa exploram piata pentru a-ti oferi cea mai buna metoda de epilat.

Ultima si cea mai revolutionara metoda de indepartare a parului nedorit, epilarea cu pasta de zahar  este recomandarea pe care ti-o facem. Nou-intrata pe piata, ea presupune o multime de avantaje, mai ales in comparatie cu metodele clasice. Daca esti interesata si ai vrea sa ii oferi o sansa sau ai incercat-o deja si esti fana, iti amintim ca poti beneficia de cele mai bune servicii la 1Dream Beauty Studio.

Despre ce e vorba? Pasta de zahar (mai poarta si numele de sugaring) reprezinta o combinatie de apa, zahar si suc de lamaie, care a devenit parte integranta a procedurilor de SPA gratie caracterului sau non-invaziv. Pasta de zahar nu afecteaza celulele vii ale pielii, ci indeparteaza doar parul nedorit si celulele moarte, efectuand si o exfoliere delicata. Continand glucoza si fructoza, ingrediente care pastreaza umezeala in piele, pasta de zahar iti ofera o piele neteda, catifelata si matasoasa!

Modalitate de utilizare: pasta de zahar se aplica pe piele in sens invers cresterii firului de par si se trage apoi in directia cresterii acestuia. Astfel, firele de par sunt smulse de la radacina, si nu numai: chiar si cele crescute sub piele sunt indepartate extrem de usor.

Iata mai jos care sunt principalele beneficii ale epilatului cu pasta de zahar!

Este un produs 100% natural. Spre deosebire de multe modalitati de indepartare a parului nedorit care pot presupune reactii alergice sau iritatii, pasta de zahar nu contine nimic nociv,

doar zahar, apa si suc de lamaie. Astfel, nu mai ai nicio grija! Produsele utilizate in 1Dream Beauty Studio sunt de cea mai buna calitate, asa ca iti recomandam sa apelezi la ele cu toata increderea.

Pasta de zahar indeparteaza toate firele de par, inclusiv pe cele care sunt crescute sub piele. Nu te mai regasesti in situatia de a ajunge acasa si de a fi nevoita sa extragi cu penseta fire de par pe care ceara nu a putut sa le smulga sau la care epilatorul nu a ajuns.

Nu mai ai nici probleme cu firele rupte. Spre deosebire de ceara, pasta de zahar patrunde sub foliculul de par, ceea ce face ca extractia sa fie mai flexibila, iar riscurile de rupere a firelor, inexistente.

Chiar si cele mai scurte fire de par sunt eliminate. Daca metodele clasice de epilare nu ajungeau la firele de 2-3 mm, epilatul cu pasta de zahar rezolva acest inconvenient.

Nu te confrunti cu iritatii. Pentru ca e o metoda naturala, epilarea cu pasta de zahar nu produce nici alergii si nici iritatii, in majoritatea cazurilor.

Epilarea cu pasta de zahar poate fi realizata si pe zonele cu varice sau cu cuperoza. Pentru ca e atat de delicata cu pielea ta, practic nu exista interdictii sau contraindicatii.

E o metoda de epilare mult mai confortabila. Epilarea cu pasta de zahar presupune cu 50% mai putina durere decat cea cu ceara. Pentru noi, acesta este unul dintre cele mai importante argumente pentru a o alege.

Pielea nu e lipicioasa la final, ci hidratata, moale si catifelata. Femeile care au incercat epilarea cu pasta de zahar nu au fost impresionate doar de eficienta ei, ci si de efectul de peeling gentil pe care il presupune.

Poate fi incercata de oricine, inclusiv de femeile cu pielea sensibila. Daca ceara se putea dovedi un cosmar pentru doamnele si domnisoarele cu pielea sensibila, nu acelasi lucru poate fi spus despre epilarea cu pasta de zahar. Aceasta nu are contraindicatii, fiind insa necesara mai multa grija si atentie in cazul femeilor insarcinate. Specialistii 1Dream Beauty Studio sunt profesionisti desavarsiti, care vor sti exact ce precautii sa isi ia si in acest ultim caz.

Tot mai multe femei recurg la epilarea cu pasta de zahar, pe care o prefera metodelor traditionale, pentru a-si indeparta parul nedorit. Fa-ti o programare la 1Dream Beauty Studio, unde vei beneficia de servicii de calitate si de cele mai bune preturi pentru epilarea cu pasta de zahar, pe zona dorita sau pe intreg corpul (la un pret promotional).

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

3 solutii rapide pentru iritatiile dupa epilare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies