9 orase exotice unde poti emigra si trai cu mai putin de 1000 Euro pe luna

9 orase exotice unde poti emigra si trai cu mai putin de 1000 Euro pe luna
9 orase exotice unde poti emigra si trai cu mai putin de 1000 Euro pe luna

 

Tot mai multi romani tineri se hotarasc sa plece in strainatate si sa ia de la capat viata intr-o alta tara. La mare cautare sunt orasele exotice, in care oricine se poate descurca cu sume cuprinse intre 500 si 1000 de Euro pe luna, precum si tarile cu clima blanda sau cele in care este mereu cald.

 

Daca si pe tine te tenteaza ideea emigrarii, dar nu stii ce tara sa alegi si unde ai putea trai decent fara sa ai nevoie de prea multi bani lunar, te invitam sa

parcurgi lista de mai jos, unde vei gasi nu mai putin de 9 orase exotice – ce-i drept, absolut toate aflandu-se in tari situate destul de departe de Romania – din care poti alege unul pe placul tau.

 

1. Cartagena, Columbia

 

Situat pe coasta nordica a Columbiei, Cartagena, cu denumirea oficiala Cartagena de Indias, este un oras port cu o populatie de aproape 1 milion de locuitori.

In varianta mai poetica, acest oras este situat chiar pe malul Marii Caraibelor si se bucura de o clima placuta, media anuala a temperaturilor fiind de 26 grade. In ciuda climei placute si a peisajelor superbe (aici se afla si unele dintre cele mai vestite plaje din lume, precum Playa Blanca), costul de trai in Cartagena este unul scazut.

 

Spre exemplu, inchirierea unui apartament cu 2 camere (1 dormitor, un living cu bucatarie, o baie si cel putin un balcon) complet mobilat si utilat intr-o zona civilizata a orasului costa 196 Euro/luna.

Cheltuielile lunare de intretinere (climatizare, gaze, curent electric) sunt de 84 Euro/persoana, in timp ce un pranz insotit de o bautura la un restarant din oras costa 3,66 Euro de persoana, iar un litru de combustibil costa 0,71 Euro.

 

2. Hoi An, Vietnam

 

Un alt oras exotic inclus in lista de astazi este Hoi An, supranumit Orasul Lampioanelor.

Situat in Vietnam, Hoi An este un loc minunat, care ofera o multime de posibilitati de relaxare, de la nenumaratele temple pe care le poti vizita, pana la cladirile si peisajele mirifice care ii cuceresc indata pe turistii veniti in vizita. Pe langa faptul ca este un oras absolut suberb, Hoi An este si unul ieftin, in care poti trai fara probleme cu mult sub o mie de Euro pe luna.
De pilda, inchirierea unui apartament cu doua camere (1 dormitor) in centrul orasului este de 222 Euro/lun, adica cu cel putin 36% mai ieftin ca in Bucuresti. Utilitatile lunare (apa, curent electric, gunoi etc) pentru un apartament cu suprafata de 85 mp costa aproximativ 35 Euro, iar un litru de benzina costa 0,56 Euro. O masa la un restaurant ieftin costa putin peste 1 Euro, iar o masa pentru doua persoane, compusa din trei feluri distincte, cu bauturile aferente, intr-un restaurant de clasa medie costa aproximativ 11.3
Euro. Desigur ca si aici clima este una placuta, temperatura medie anuala fiind de 25 grade.

 

3. Puerto Vallarta, Mexic

 

Desi ceva mai scump la capitolul inchirieri, Puerto Vallarta este un oras in care te poti descurca mai bine decat in Bucuresti cu aceeasi suma de bani. Un agent imobiliar bun te poate ajuta sa inchiriezi un apartament cu un dormitor in afara centrului orasului cu putin peste 200 Euro pe luna.

Costurile de intretinere pe luna a unui apartament de 85 mp sunt de doar 30 euro/luna, pretul unui litru de combustibil este de 0,76 Euro, iar o masa la un restaurant ieftin costa aproximativ...

 

Citeste mai mult AICI.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Dragusanu s-a despartit de Tristan Tate!? Cum s-au dat de gol cei doi indragostiti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies