9 semne ca relatia ta a ajuns la maturitate! Mai e un pas pana la casatorie

9 semne ca relatia ta a ajuns la maturitate! Mai e un pas pana la casatorie
9 semne ca relatia ta a ajuns la maturitate! Mai e un pas pana la casatorie

Daca ai o relatie de ceva timp si nu stii inca daca e matura sau a ramas in continuare o joaca de copii care se poate termina imediat, iti dam cateva indicii care sa te ajute sa iti dai seama daca ti-ai intalnit alesul vietii sau nu.

1. Nu mai este atat de greu sa stai cu jumatatea ta. Iti vine natural si nu mai ai indoieli asupra acestui aspect.

2. Nu trebuie sa vorbiti 24/7. Stii ca partenerul tau are o lume a lui, in afara de relatie, si nu il terorizezi non-stop cu telefoane cand se bucura de putina libertate.

3. Nu vrei sa il schimbi. Este asa cum vrei tu si probabil tu esti cum vrea el.

Ce poate sa fie mai frumos?

4. Te echilibreaza. Nu este de acord cu tine in toate aspectele,  iti ofera perspective noi si idei opuse de ale tale. E bine ca ai de unde invata!

5. Discutiile despre viitor nu te sperie. Nici pe el. Pare decis sa faca pasul cel mare cu tine si asta e un lucru bun.

6. Chiar daca nu sunteti de acord cu ceva, nu va certati.
Stiti sa va respectati parerile unul altuia si daca nu aveti un punct de vedere comun, il respectati si nu faceti din asta un taraboi.

7. Sa iti arati iubirea conteaza mai mult decat sa o spui. Pentru voi, cuvintele 'te iubesc' nu conteaza asa de mult, ci sa o simti. Pentru voi, dovada iubirii sta in fapte, nu in vorbe!

8. Gelozia nu exista in relatia voastra pentru ca aveti incredere unul in altul.
Puteti avea prieteni foarte buni de sex opus fara ca jumatatea voastra sa va acuze de infidelitate. Asta e un lucru mare, felicitari!

9. Va sincronizati mental si fizic. Ii poti prezice gandurile sau gesturile partenerului tau inainte de a le spune sau face. Deja il cunosti atat de bine incat pare sa fie o extensie a ta, intr-un mod bun.

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies