9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine
9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine

Află din rândurile următoare care sunt cele 9 semne incontestabile care îți arată că el este îndrăgostit de tine.

Iubirea este un subiect foarte complex, iar perioada de îndrăgosteală reprezintă o provocare pentru multe cupluri. În această perioadă, principalul factor care le dă bătăi de cap celor doi parteneri este incertitudinea. De multe ori nu știi cum să-ți dai seama dacă și cel de lângă tine este îndrăgostit la rândul lui, îi pasă de tine și vrea să aveți o relație armonioasă împreună. În general bărbații nu obișnuiesc să își verbalizeze sentimentele, de aceea noi femeile trebuie să fim foarte atente la comportamentul lor pentru a ne da seama dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți sau nu.

Specialiștii în domeniu identifică anumite comportamentele ca fiind cele mai clare semne pe care un bărbat le oferă.

Află în continuarea articolului care sunt cele 9 comportamente ale unui bărbat care este îndrăgostit și interesat de relația pe care o are cu tine.

9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine

Citește și: 5 Semne care îți arată că iubitul tău este loial

9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine
9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine[Sursa foto: pexels]

Își face timp pentru tine

Timpul este cea mai prețioasă resursă pe care fiecare dintre noi putem să o oferim persoanelor de care ne pasă. Fiecare dintre noi acordăm prioritate ceea ce contează mai mult. Așadar, dacă vezi că el își face timp pentru tine și îți acordă cea mai importantă resursă de care dispune, atunci cu siguranță este interesat de tine.

Îți oferă exclusivitate sau doar firimituri?

9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine
9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine[Sursa foto: pexels]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pornind de la resursa temporală pe care ți-o oferă bărbatul care este interesat de tine, există diferite mijloace prin care putem măsura intensitatea sentimentelor lui. Astfel, este foarte important să îți dai seama dacă bărbatul de lângă tine își eliberează programul ca să petreacă timp cu tine sau doar te strecoară pe undeva printre programul lui.

Un bărbat care este cu adevărat îndrăgostit, își va elibera programul ca să petreacă timp cu tine.

Durata interacțiunii cu tine

Bineînțeles că timpul pe care îl petrece cu tine se poate măsura atât prin calitatea acestuia, cât și prin durata. Așadar, un bărat care este îndrăgostit de tine va acorda prioritate timpului pe care îl petreceți împreună, nu se va uita la ceas atunci când sunteți la o întâlnite și va avea cu tine durate mai lungi de interacțiune.

 

Partea amoroasă poate aștepta?

9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine
9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine[Sursa foto: pexels]

Într-o relație sexul este destul de important pentru bărbați. De aceea, dacă tu consideri că este prea devreme pentru a începe o relație intimă cu el și îți dorești să aștepți până când ești convinsă că lucrurile sunt serioase între voi, el va fi dispus să amâne sexul pentru a fi cu tine și va încerca să formeze o legătură intimă prin alte modalități.

Vrea să te prezinte oamenilor importanți din viața lui

Aici lucrurile sunt destul de simple. Dacă ești importantă pentru el, vrea să cunoști alte persoane importante din viața lui. Așadar, va face tot posibilul să te prezinte prietenilor, familiei și va fi mândru să se afișeze cu tine.

Vrea să fie mereu alături de tine

Un bărbat îndrăgostit va vrea să fie cât mai aproape de femeia pe care o iubește. Așadar, te va căuta în permanență și te va suna doar ca să-ți audă vocea. O să își facă mereu timp pentru tine și i se va face dor de tine chiar dacă a trecut doar o jumătate de oră de când nu v-ați văzut.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Încearcă să-ți rezolve problemele

Atunci când lucrurile devin serioase, problemele tale se transformă automat și în problemele lui, iar acest lucru este pus pe seama faptului că nu vrea sub nicio formă să te vadă supărată. Așadar, dacă ești bolnavă se duce imediat să-ți cumpere medicamente, dacă ai probleme la locul de muncă, va veni cu sfaturi care te pot ajuta, iar dacă te simți tristă, el va încerca să te facă să te simți mai bine și toate acestea pentru că îi pasă de tine și vrea să te facă fericită.

Te susține și își dorește să creșteți împreună

Citește și: 4 pași pentru a afla dacă te place. Sfaturi de întâlniri pentru femei

9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine
9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine[Sursa foto: pexels]

Într-o relație sănătoasă este foarte important ca cei doi parteneri să se susțină unul pe altul. Așadar, dacă vrei să faci ceva pentru tine, pentru dezvoltarea ta personală, bărbatul care este îndrăgostit de tine te va susține în acest demers și chiar va participa alături de tine astfel încât să creșteți și să vă dezvoltați împreună.

Luptă pentru relația pe care o dorește cu tine

Inevitabil în orice relație intervin la un moment dat certurile, neînțelegerile și discuțiile contradictorii, iar acest lucru este complet normal și chiar sănătos. Aici este foarte important ca partenerul tău să încerce să remedieze problema, să aducă argumente sănătoase și să încerce să facă în așa fel încât în urma situațiilor tensionate dintre voi, relația voastră să fie și mai puternică. Dacă intri într-o ceartă, într-o discuție contradictorie, observi că ceva nu merge, dar nu depui niciun efort pentru a remedia situația, atunci este clar că lucrurile sunt pe sfârșite între voi doi. În schimb, dacă mereu încerci să aduci argumente care pot revigora relația, atunci acesta este un semn că lucrurile evoluează într-o direcție favorabilă pentru voi doi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies