”A ajuns cadoul meu.” Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii! Ce cadou scump a primit de la Dani Oțil

”A ajuns cadoul meu.” Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii! Ce cadou scump a primit de la Dani Oțil
”A ajuns cadoul meu.” Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii! Ce cadou scump a primit de la Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este în extaz după ce a primit, în sfârșit, cadoul de Crăciun din partea soțului ei, Dani Oțil. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Prisăcariu se laudă de fiecare dată când are ocazia cu un soț care o iubește, se comportă exemplar și care nu se uită la sumele de bani aruncate în momentul în care vine vorba de cadouri. În urmă cu puțin timp, modelul a împărtășit fanilor ei din mediul online ce cadou a primit din partea soțului ei de Crăciun. Deși a ajuns mai târziu cu aproape o lună, emoțiile copleșitoare și entuziasmul au fost la cote maxime.

Mai precis, Dani Oțil i-a făcut soției sale un cadou extrem de scump, o mașină de lux, marca Porsche. Astfel, aflată la volanul noului bolid, Gabriela era nelămurită cu soțul ei care era pe scaunul din dreapta, deoarece aceasta nu știa cum să pornească mașina. De aici și până la o serie de tachinări din partea lui Dani Oțil a fost un singur pas.

„A ajuns cadoul meu. Cum se pornește…? Nu serios, nu știu cum se pornește”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au surprins fanii înainte de sfârșitul vacanței din Maldive. Ce s-a întâmplat în timpul sejurului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Prisăcariu a primit cadou o mașină de lux, de la Dani Oțil

După ce a reușit să își dea seama cum pornește motorul mașinii, Dani Oțil nu a ezitat să facă o glumă în propriul stil caracteristic, precizând că folia de pe ecranul din bordul mașinii nu se dă jos decât după două luni.

„Asta trebuie să stea ca pe telecomandă… Două luni nu se dă jos, te rog eu mult de tot.

Cine știe ce o să aveți pe mâini tu și fiul tău”, a reacționat Dani Oțil.
„Este mașina mea, lasă-mă în pace (n.r. râde)”, a spus soția prezentatorului TV.

Citește și: „Doi bebeluși am.” Gabriela Prisăcariu, anunț despre cel mai nou membru al familiei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa ei pentru că pozează provocator

Gabriela Prisăcariu  și-a creat un obicei în a se posta în cele mai incendiare ținute pe platformele de socializare. Deși sunt câțiva internauți care o apreciază și o susțin pentru curajul de care dă dovadă și pentru că are o siluetă de invidiat chiar dacă este mămică, alte persoane nu au fost la fel de îngăduitoare, alegând să arunce cu replici acide pentru aparițiile mult prea îndrăznețe.

„Măcar atât, oricum altceva nu ai de oferit”, „Vezi, c-ai uitat să-ți pui sutien!”, „E scump gazul iarna asta”, „A văzut cineva machiajul?”, „Câteodată o dai în penibil spre vulgar”, „Cel mai urât e când se văd sfârcurile la o femeie. Sincer, cred că te poți pune în valoare cu multe altele”, „Penibil”, sunt câteva dintre comentariile primite de Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Doi bebeluși am.” Gabriela Prisăcariu, anunț despre cel mai nou membru al familiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies