Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre anii în care a fost vegană. A ales un stil de viață sănătos, însă ajungea lună de lună la perfuzii. „Mă chinuiam.”

Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre anii în care a fost vegană. A ales un stil de viață sănătos, însă ajungea lună de lună la perfuzii. „Mă chinuiam.”
Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre anii în care a fost vegană. A ales un stil de viață sănătos, însă ajungea lună de lună la perfuzii. „Mă chinuiam.”

Ioana Ginghină a vorbit despre perioada în care a fost vegană.

Cunoscuta și îndrăgita actrița Ioana Ginghină, cu numeroase apariții televizate și în seriale, a ales o stil de viață care să-i poată reda sănătatea și frumusețea odată cu înaintarea vârstei.

De la vegan la perfuzii. Ioana Ginghină, lună de lună la spital

Citește și: Ioana Ginghină, tensiuni în relația cu fiica sa! Cum este actrița în rolul de mamă de adolescentă: „Eu întotdeauna am susținut că părintele nu trebuie să fie prieten. Nu sunt permisivă.”

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri neașteptate despre tatăl său! Ce face bărbatul la 81 de ani: „Am niște poze în telefon în care sare în cap. Are o viață personală activă, chiar dacă este pensionar.”

Ioana Ginghină a povestit, în cadrul emisiunii de Cătălin Măruță, despre alegerile sale făcute pe o perioadă de opt ani, timp în care a fost vegană, însă și-a dat seama că toate

mâncărurile procesate pe care le mănâncă nu ajută deloc să fie mai sănătoasă. Ajungea lunar la perfuzii din cauza lipsurilor din corp, astfel că a conștientizat că ceva nu e bine. „La mine, preocuparea numărul 1 e să fiu sănătoasă și preocuparea numărul 2 este să arăt bine. Cumva nu mai puteam. Să fiu sănătoasă se putea cu partea de vegan, dar ca să mai arăt bine nu se mai putea după vârsta de 40 și mă chinuiam, mă duceam la nutriționist și îmi spunea că trebuie să mănânc 2 grame/kilogram de proteină.
Câtă linte, câtă mazăre și era și destul de procesat tot ce mâncam, burgeri vegani. Plus că eram o dată pe lună la perfuzii cu B12. Și stând eu acolo la perfuzii, am zis „Ce e asta? Asta e fake. Cu fierul sunt la pământ, cu B12 pe venă, dar eu sunt vegană și mă și laud că ce bine e.” Și am zis să încep cu cărniță. A început de la fiică-mea, că ea a zis că nu mai mănâncă carne.
Avea 8 ani și în casă pentru cine gătești?”,
a povestit Ioana Ginghină.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Ce i-a spus medicul Ioanei Ginghină în timp ce era la spital

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]

Ioana Ginghină a mai povestit că într-una din dățile când se afla la perfuzii a avut o discuție cu medicul care i-a sugerat ce anume ar trebui să înlocuiască medicamentele pe care le ia în prezent. Ioana Ginghină a început să mănânce carne, însă evită chiar și acum anumite alimente. 

„Eu nu am avut asta și nici nu am cu sarmalele sau carnea tocată.  La început nu mâncam carne, vreo 8 ani de zile, iar la perfuzii îi spuneam eu doctorului că iau colagen și mi-a zis „Măi, Ioana, la cât e de frumos colagenul în cutie, știi care e cel mai bun colagen? Piftia. Ciorba de oase. Fă-ți o ciorbă de oase și dă câte un shot din ala dimineața.”
„ Păi cum? Eu is vegană și dau shoturi de dimineață de ciorbă?”,
a mai spus Ioana Ginghină.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ioana Ginghină, declarații neștiute despre relația cu Cove. S-ar fi căsătorit actrița cu el? „Mi-am găsit cumva răspunsul.”

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies