A apărut așa la un eveniment monden și toată lumea a rămas fără cuvinte! Este însărcinată?

A apărut așa la un eveniment monden și toată lumea a rămas fără cuvinte! Este însărcinată?
A apărut așa la un eveniment monden și toată lumea a rămas fără cuvinte! Este însărcinată?

Vedeta a afișat o burtică vizibilă la un eveniment monden.

La câteva luni după ce Justin Bieber s-a căsătorit cu Haileu Baldwin, fosta lui iubită, Selena Gomez, a avut o apariție la un eveniment monden care i-a șocat pe fani.

Încă de la începutul carierei sale, Selena a fost întotdeauna extrem de slabă și tot timpul a avut niște apariții impecabile. Ieri, însă, vedeta a reușit să șocheze pe toată lumea cu apariția sa la un eveniment monden.

Îmbrăcată cu o rochie extrem de scurtă, toată lumea a fost cu ochii pe bustul vedetei, care stătea să „explodeze”, un semn al femeilor însărcinate. În plus, în momentul în care s-a aplecat, toată lumea a putut să vadă că Selena are o burtică suspectă, așa că mulți s-au grăbit să se întrebe dacă nu cumva este însărcinată.

Vedeta nu a confirmat sau infirmat acest lucru, mai ales că după despărțirea de Justin Bieber și solistul trupei The Weeknd a fost extrem de retrasă în ceea ce privește viața personală.

„E bine să mă întorc. Mulțumesc întregii mele echipe și fanilor mei care stau lângă mine. Toate acestea sunt pentru voi și din cauza voastră”, a transmis vedeta pe pagina sa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Incredibil, cum a aflat Simina de la Puterea dragostei că este gravidă! ”Când a făcut testul, mă rugam să fie pozitiv”! Alex Zănoagă a dezvăluit totul

Citeste si: Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a cincea!

Citeste si: Veste URIAȘĂ de la Alexandru Cumpănașu: ”Da, vom avea un copil!”

Justin Bieber a dezvăluit că nu o va uita niciodată pe Selena, cu care a avut parte de o poveste de dragoste extrem de specială.



„Am iubit-o și o iubesc pe Selena. Întotdeauna va avea un loc în inima mea, dar acum sunt îndrăgostit până peste cap de soția mea și ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată".

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Justin Bieber vrea să devină tată cât mai repede

Justin Bieber a mai vorbit despre problemele pe care le are din cauza depresiei. Cântărețul a anunțat că muzica nu mai este o prioritate și că se concentrează pe viața de familie. Mai mult, a anunțat că vrea să devină tată, iar imediat au apărut zvonurile că soția sa Hailey Baldwin ar fi însărcinată. Justin nu a precizat acest lucru în postare.

„Am citit o mulțime de mesaje de la voi în care mi-ați spus că vreți un album. Am fost în turnee deși eram foarte tânăr. Mi-am dat seama, așa cum ați realizat și voi, că am fost nefericit după ultimul turneu. Nu merit nici eu și nici voi nu meritați asta, plătiți bani să veniți să vedeți un show energic, plin de lumini și distractiv, dar eu nu am mai fost în măsură să vi-l ofer la finalul turneulului (Purpose).

Am avut niște probleme emoționale. Acum mă concentrez pe rezolvarea unor probleme adânci, înrădăcinate, pe care mai toți le avem, la un moment dat. Mă concentrez pe căsnicia mea și îmi doresc să fiu tatăl care vreau să fiu. Muzica este foarte importantă pentru mine, dar prioritățile sunt familia și sănătatea mea."



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Veste URIAȘĂ de la Alexandru Cumpănașu: ”Da, vom avea un copil!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Concurenta de la Puterea dragostei, fotografiată cu burtica la vedere: „Ce bun este...”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies