„A avut o perioadă în care a încercat să îmi distrugă numele, nu a putut. A spus lucruri năprasnice!” Horia Moculescu, adevăratul motiv pentru care i-a lăsat fostei sale soții numele de familie

„A avut o perioadă în care a încercat să îmi distrugă numele, nu a putut. A spus lucruri năprasnice!” Horia Moculescu, adevăratul motiv pentru care i-a lăsat fostei sale soții numele de familie
„A avut o perioadă în care a încercat să îmi distrugă numele, nu a putut. A spus lucruri năprasnice!” Horia Moculescu, adevăratul motiv pentru care i-a lăsat fostei sale soții numele de familie

Horia Moculescu a făcut noi declarații despre divorțul de Mariana Moculescu. Ce s-a întâmplat între ei doi, în momentul în care au decis să divorțeze?

Mariana și Horia Moculescu au trăit o poveste de dragoste în urma căreia a rezultatul o fiică, Nidia Moculescu. Cei doi au fost împreună mai mulți ani, iar în urmă cu aproape trei decenii, au divorțat cu scandal în anul 1997.

Chiar dacă au trecut 26 de ani de la divorțul dintre ei doi, se pare că securea războiului încă nu a putut fi îngropată definitiv.

Astfel, de-a lungul timpului, cei doi foști soți și-au aruncat cuvinte grele unul altuia și au făcut declarații controversate cu privire la povestea lor de iubire.

După ultimele declarații ale Marianei Moculescu, care a fost vizibil deranjată de gestul fostului soț, care a „îndrăznit” să-i ureze „La mulți ani!” de onomastica sa, pianistul a făcut la rândul său o serie de declarații controversate cu privire la divorțul de mama copilului său.

Care este adevăratul motiv ce l-a făcut pe Horia Moculescu să-i lase numele fostei sale soții

Citește și: „După ce mi-a luat fiica, după ce m-a lăsat pe drumuri, pe străzi? La 48 de ani, am plecat din casa lui cu o valiză mică, după o căsnicie.” Mariana Moculescu a răbufnit, după ce Horia Moculescu a sunat-o de ziua ei

 Horia Moculescu, adevăratul motiv pentru care i-a lăsat fostei sale soții numele de familie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În urmă cu 26 de ani, la divorț, Mariana Moculescu a cerut să păstreze numele de familie al compozitorului. Acesta din urmă a acceptat de dragul fiicei sale, Nidia, asigurându-se în același timp că fetei nu îi lipsește nimic. Mai mult decât atât, Horia Moculescu a declarat că a făcut mai mult decât era necesar pentru binele fostei sale soții și al copilului lor.

La divorț, împotriva a ceea ce mă sfătuia avocatul, i-am dat numele. I-am dat două camere din casa mea în care să locuiască cu fiică-mea și pensie alimentară. Ce puteam să îi dau mai mult? Considerând nu că merită, ci pentru ca fiica mea, când va scrie numele părinților săi undeva, să nu-i spună unuia Moculescu și unuia Amarinei. Cum ar fi fost să apară undeva declarația Marianei Amarinei ?”,   a spus Horia Moculescu pentru  fanatik.ro

Horia Moculescu a pus mereu pe primul loc binele fiicei sale

Citește și: „Nidia suferă de o boală groaznică.” Care este cel mai mare regret al lui Horia Moculescu! Artistul are o durere cauzată de fiica sa

 Horia Moculescu, adevăratul motiv pentru care i-a lăsat fostei sale soții numele de familie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași interviu, artistul a declarat că a vrut în repetate rânduri să o dea în judecată pe fosta soție pentru că i-a defăimat numele. Acesta a renunțat la idee de dragul fiicei sale, punând dragostea pentru copilă mai presus de conflictul dintre el și mama acesteia.

A avut o perioadă de vreo doi ani de zile în care a încercat să îmi distrugă numele, nu a putut.

A spus lucruri năprasnice. Ce a spus acum e o mângâiere în comparație cu ce mi-a făcut în trecut. Pe vremea aceea am vrut să îi iau numele. Să o dau în judecată pentru defăimarea numelui pe care îl poartă. Am renunţat la idee pentru că m-am gândit la Nidia. O dragoste frumoasă de tată poate fi atacată în toate felurile, mai ales de către unii mânaţi de invidie. Iubirea creează invidii în rândul oamenilor care nu ştiu să iubească sau care au fost deziluzionaţi profund .”,  a mai spus artistul, pentru sursa menționată mai sus. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Am băgat foarte mulți bani în el, dar mai am de băgat o grămadă. De abia aștept să termin noua mea casă, zilnic muncim.” Andreea Tonciu, primele imagini cu apartamentul de lux!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies