A comandat pizza, însă a avut parte de o surpriză dezgustătoare! Ce a putut să găsească în preparat

A comandat pizza, însă a avut parte de o surpriză dezgustătoare! Ce a putut să găsească în preparat
A comandat pizza, însă a avut parte de o surpriză dezgustătoare! Ce a putut să găsească în preparat

Doi tineri care au decis să-şi comande pizza acasă au avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, ei au găsit două unghii, iar la scurt timp, revoltaţi teribil, au făcut publică povestea.

Tânăra din Constanţa a postat pe reţelele de socializare o fotografie, în care se vede cutia ce mai conţine, pe lângă feliile de pizza, şi două unghii false. Mai mult de atât, ea susţine că a solicitat pizzeriei unde a făcut comanda să-i fie returnaţi banii, dar reprezentanţii societăţii au refuzat, oferind, în schimb, o altă pizza, scrie Wowbiz.ro

Postarea a atras multe comentarii, unele fiind făcute în glumă, dar majoritatea exprimând indignarea celor care au postat şi cuvinte deloc măgulitoare la adresa pizzeriei.

De asemenea, aceeaşi tânără susţine că la o altă comandă anterioară, tot de pizza, dar la o altă firmă din oraş, a găsit fire de păr în mâncare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop 2018: 3 zodii au de trecut incercari, 3 zodii sunt mai norocoase ca niciodata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies