A combinat cojile de oua cu iaurtul! Vei face si tu, dupa ce vezi la ce e bun

A combinat cojile de oua cu iaurtul! Vei face si tu, dupa ce vezi la ce e bun
A combinat cojile de oua cu iaurtul! Vei face si tu, dupa ce vezi la ce e bun

Aceasta reteta apartine unei batrane care s-a vindecat de o boala ce chinuie tot mai multe femei.

Este vorba despre osteoporoza sau cum ii spune din batrani, boala oaselor.

E nevoie zil­nic de doua oua de tara, care se fierb si se curata de coaja. Bine spalate, uscate si apoi pisate sau macinate, ele se adauga intr-un pahar de iaurt natural (in niciun caz pasteurizat, care e fabricat la temperaturi inalte, care omoara bacteriile benefice din el).

Citeste si: Acestea sunt alimentele care curata arterele! Include-le urgent in dieta!

Se consuma la micul dejun, vreme de trei saptamani. Obligatoriu, se bea si un pahar de suc de mere proaspat stors. De cand fac reteta, eu am uitat de dureri. Reteta are efect si mai puternic daca in paralel se ia, tot vreme de trei saptamani, de doua ori pe zi, un varf de cutit de pulbere de ghinda (uscata si macinata) amestecata in putina miere.

sursa: formula-as.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Reteta de slabit cu cartofi si lapte degresat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies