A cumparat lamai, le-a tocat marunt şi le-a bagat la congelator. Ce a urmat i-a schimbat radical viata! Medicilor nu le-a venit sa creada

A cumparat lamai, le-a tocat marunt şi le-a bagat la congelator. Ce a urmat i-a schimbat radical viata! Medicilor nu le-a venit sa creada
A cumparat lamai, le-a tocat marunt şi le-a bagat la congelator. Ce a urmat i-a schimbat radical viata! Medicilor nu le-a venit sa creada

Lamaile se numara printre cele mai benefice alimente pe care ni le ofera natura. Tot mai multi oameni sustin ca acest fruct trebuie folosit in intregime, nu atat pentru gustul sau grozav, cat mai ales pentru proprietatile sale vindecatoare uimitoare.

Se pare ca tocmai acea parte pe care o aruncam de cele mai multe ori, coaja lamaiei, contine de 5 pana la 10 ori mai multe vitamine decat sucul de lamaie propriu-zis. In plus, coaja ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

De curand, s-a demonstrat faptul ca lamaia este foarte eficienta in reducerea numarului celulelor canceroase. Cat de eficienta? De 10.000 de ori mai eficienta decat chimioterapia clasica, in special atunci cand este combinata cu bicarbonatul de sodiu.

In plus, lamaile sunt perfect naturale si nu genereaza niciunul din efectele adverse ingrozitoare ale chimioterapiei.

Cu toate acestea, descoperirile nu a fost dezvaluite publicului, intrucat interesul anumitor oameni sus-pusi este sa obtina un antidot sintetic si toxic, unul care sa le aduca profituri uriase. Oricat de bizar ar parea, chiar asa stau lucrurile, exista personaje care tainuiesc aceste dovezi pentru a nu pune in pericol veniturile lor si ale altor indivizi care profita in mod direct de pe urma imbolnavirii unor oameni nevinovati.


Marile corporatii ascund informatiile de acest fel si se concentreaza in schimb pe crearea de medicamente sintetice pentru tratarea cancerului. Aceste substante chimice sintetice genereaza efecte adverse, a caror neutralizare necesita folosirea de alte substante chimice sintetice. Si ciclul continua, spre bucuria si castigul financiar al celor care trag sforile la nivel inalt.

Mijloacele mass-media publice sunt si ele complice in acest joc, lucrand atat in interesul propriu, de teama sa nu-si piarda veniturile incasate din publicitate, precum si in interesul politicienilor, care refuza sa promulge legi ce ar putea ajuta cu adevarat mii de bolnavi.


Dar exista si momente cand ies la iveala informatii pretioase, asa cum sunt cele divulgate de aceste cercetari de ultima ora. Potrivit acestora, lamaile reprezinta un remediu demonstrat impotriva tuturor formelor de cancer.

Lamaile au efecte remarcabile asupra chisturilor si tumorilor. In plus, actioneaza eficient impotriva parazitilor interni, au efecte antibacteriene si antifungice, de reglare a tensiunii arteriale, antidepresive, respectiv de combatere a stresului si a tulburarilor nervoase.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies