A cumparat prajituri, dar s-a intors sa se planga ca sunt stricate. Vanzatoarea a inceput sa planga, cand a deschis cutia: "Nu se poate"

A cumparat prajituri, dar s-a intors sa se planga ca sunt stricate. Vanzatoarea a inceput sa planga, cand a deschis cutia:
A cumparat prajituri, dar s-a intors sa se planga ca sunt stricate. Vanzatoarea a inceput sa planga, cand a deschis cutia: "Nu se poate"

Dupa ce a cumparat mai multe prajituri de la o cofetarie, o femeie s-a intors sa se planga ca sunt stricate. Vanzatoarea, care era si patroana acelei mici locatii, a avut un mare soc cand s-a uitat in cutie.

A inceput sa planga imediat pentru ca in interiorul cutiei a gasit 10.000 de dolari. De fapt, clienta era Jackie O., o celebritate de la un post local de radio din Penrith, Australia. Aceasta a aflat povestea trista a lui Sharon Carter, care s-a luptat cu cancerul, iar acum se lupta pentru viata unuia dintre cei patru copii ai sai, care a fost diagnosticat cu o boala degenerativa.
 

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies