A dat cărțile pe față! Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! ”Se uita la ea, la fel ca la Bianca!” O fostă concurentă din casa Puterea dragostei a spus tot

Livian și Ramona
Livian si Ramona de la Puterea Dragostei.

Daiana Marcu, o fostă concurentă de la Puterea dragostei, a spus clar că Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat în competiție, dar i-a fost teamă să intre într-o relație cu ea.

Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! Incredibil, la mai bine de un an de la terminarea sezonului 2 de la Puterea dragostei, Daiana Marcu a vorbit despre relația pe care Livian și Ramona au avut-o în casă.

Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! Doar prezența Biancăi l-a oprit

Controversata brunetă a povestit cum o privea fiul lui Nelson pe frumoasa blondă, în momentele în care interacționa cu ea, și doar prezența Biancăi l-a oprit să facă niște pași decisivi.

Citeste si: Iancu Sterp şi Ella, cel mai nou cuplu din showbiz!? "A vizitat-o acasă"

Livian si Ramona
Livian si Ramona in casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Livian făcea același gesturi tandre, așa cum se întâmplase și în cazul Biancăi, și o trata altfel pe Ramona”

De altfel, Daiana avea să dezvăluie o serie de detalii pe care atât ea, cât și ceilalți concurenți au observat la fața locului! ”Livian a plăcut-o pe Ramona.

Se uita la ea, la fel ca la Bianca, cu aceeași privire plină de pasiune. Era clar, s-au spus multe în casă, cum că el ar fi fost atras de o fată sau alta, dar nu este adevărat. Livian a fost tot timpul numai cu Bianca, erau nedespărțiți pe culoare, și în show, oriunde te uitai, erau doar ei doi. Pe final însă, situația s-a schimbat, iar atenția lui a fost îndreptată spre Ramona.
Vă spun sincer, făcea același gesturi tandre, așa cum se întâmplase și în cazul Biancăi, și o trata altfel”
, a declarat Daiana la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”.

Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! ”Era atras de ea, a fost evident pentru toată lumea”

Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! Mai mult decât atât, Daiana a mai povestit că doar sentimentele pe care încă le mai avea pentru Bianca l-au determinat pe Livian să nu fie cu Ramona.

”Era atras de ea, a fost evident pentru toată lumea, dar, într-un final, a preferat să fie precaut. Poate să nu îl judece lumea, nu știu...Cert este că a ales să fie cu Bianca și să nu complice situația”, a conchis fosta concurentă de la Puterea dragostei în aceeași emisiune, de la WOWbiz.ro.

Daiana si Ramona
Daiana si Ramona de la Puterea Dragostei au ramas bune prietene.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! ” Da, aș forma un cuplu”

Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! Dacă Livian a fost atras de Ramona, și ea l-a plăcut pe fiul lui Nelson. De altfel, avea să îi declarare Andreei Mantea în emisiune ce simte pentru el.

În plus, după finala, a mai avut o declarație care a pus paie pe foc. ” Da, aș forma un cuplu cu el. Aș vrea să fiu cu Livian. Mi-a păsat de Bianca. De aia nu am făcut pași. Dar până la urmă fericirea mea este mult mai importantă și este pe primul loc. Eu zic că vom fi împreună în sezonul 3. Mă întorc. Livian, dacă nu erau susținătorii, era cu mine ”, a dezvăluit Ramona.

Citeste si: De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui! Fostul iubit al Biancăi a recunoscut după un an



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Telenovelă în toată regula! Ramona de la Puterea Dragostei, părăsită de Nikolas Sax pentru...Simona Braboveanu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies