„A decis că nu e cazul să se riște.” Ce a mărturisit Ionuț Dolănescu despre mama lui, Maria Ciobanu?

„A decis că nu e cazul să se riște.” Ce a mărturisit Ionuț Dolănescu despre mama lui, Maria Ciobanu?
„A decis că nu e cazul să se riște.” Ce a mărturisit Ionuț Dolănescu despre mama lui, Maria Ciobanu?

Maria Ciobanu, una dintre cele mai renumite și apreciate cântărețe de muzică populară din țară, urmează să împlinească 86 de ani în luna septembrie. Aceasta s-a stabilit în Statele Unite alături de soțul ei, Mircea Câmpeanu, acum mulți ani. Recent, fiul său, care este și fiul regretatului Ion Dolănescu, a dezvăluit că mama sa trece prin momente dificile și nu va putea veni în România în vara aceasta.

Cu toate că Maria Ciobanu s-a stabilit de mult timp în America, a dedicat fiecare vară în România. Fiul său, Ionuț Dolănescu, a dezvăluit că, din păcate, în acest an mama sa nu va mai putea veni în țară.

Citește și: Dragoș Dolănescu a plecat de pe meleagurile României, chiar în Costa Rica. Fiul regretatului artist a spus ce părere are de situația actuală de la noi din țară

Ce a mărturisit Ionuț Dolănescu despre mama lui, Maria Ciobanu

Îndrăgita interpretă de muzică populară trece prin momente dificile, deoarece soțul ei, Mircea, se confruntă cu grave probleme de sănătate și a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Prin urmare, artista îi va fi alături partenerului său în această perioadă dificilă.

„Mama a ales după operația suferită de soțul dânsei să petreacă o perioadă de timp alături de acesta, ca să se asigure că lucrurile evoluează bine.

Mircea Câmpeanu a fost operat acum circa o lună de zile la inimă, unde i s-au montat niște stenturi. Totul decurge așa cum ar trebui, dar mama a decis că nu e cazul să riște nimic”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Playtech.ro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ionuț Dolănescu va merge în America la mama sa

Cu toate că faimoasa Maria Ciobanu nu va putea petrece vara alături de familia sa în România, artista va sărbători ziua de naștere în compania copiilor și nepoților săi. Ionuț Dolănescu a dezvăluit că el și întreaga sa familie vor călători în Statele Unite pentru a fi alături de interpreta de muzică populară în ziua în care împlinește 86 de ani.

„Mama va împlini la începutul lunii septembrie 86 de ani. Dacă nu va reuși să ajungă deloc la noi, atunci vom merge noi, cu mic, cu mare, în Statele Unite că să-i urăm toate cele bune și cuvenite”, a mai povestit cântărețul de muzică populară.

În plus, cântărețul de muzică populară a declarat că mama sa se simte excelent la vârsta de 85 de ani și că înaintarea în vârstă nu a avut niciun impact asupra sănătății ei.

Ionuț Dolănescu a povestit că mama sa are o minte clară și se bucură de o sănătate deplină.

„Avem și vești bune! Mama se simte foarte bine, mulțumim bunului Dumnezeu! Nu e doar sănătoasă, în ciuda vârstei înaintate, dar are și o minte limpede și brici, ceea ce este un lucru foarte important”, a mai declarat Ionuț Dolănescu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Țin minte că tata îmi tot spunea să mă grăbesc, să ne grăbim, eu și soția mea, să-i oferim un nepot.” Ionuț Dolănescu, dezvăluiri neștiute despre tatăl său

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies