A desenat cateva puncte cu o pensula chiar deasupra genelor! La final arata fabulos

A desenat cateva puncte cu o pensula chiar deasupra genelor! La final arata fabulos
A desenat cateva puncte cu o pensula chiar deasupra genelor! La final arata fabulos

Daca nu obisnuiesti sa te machiezi prea des, cu siguranta ca in capul tau au existat mereu intrebari la care nu ai gasit un raspuns care sa te multumeasca: "Cum sa iti conturezi perfect ochii?, sau "Cum sa tii rujul departe de dinti?".

Exista o multime de tutoriale pe Youtube care te invata cateva trucuri legate de make-up si cate te vor ajuta sa obtii look-ul mult dorit, la care orice femeie viseaza.

Tanara din imagini iti arata cea mai simpla metoda pentru aplicarea tusului si conturarea ochilor. Pur si simplu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa desenezi cateva puncte, pe care mai apoi trebuie sa le unesti, iar rezultatul este spectaculos.



Un tus lichid, cu pensula flexibila este secretul filmuletului de mai jos. Misterului unui look perfect a fost dezvaluit de acest material video!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies