A devenit tată pentru a treia oară: „Mica mea rază de soare”

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias

Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul.

La doar câteva zile după ce au fost dați de gol că au devenit din nou părinți, Enrique Iglesias și soția sa, Anna Kournikova, au prezentat-o pe cea mai mică membră a familiei.

Întreaga sarcină a Annei a fost ținută secretă de fosta sportivă și de soțul său, însă paparazzii au reușit în urmă cu câteva săptămâni să îi surprindă pe un yacht, iar fanii au observat sarcina extrem de avansată a Annei.

Micuța a venit pe lume pe 30 ianuarie, iar toată familia este în culmea fericirii.

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias

Enrique Iglesias a postat pe pagina sa de Facebook prima imagine alături de bebelușul său. „Raza mea de soare”, a scris Enrique în dreptul imaginii, iar fanii au înroșit butonul de Like.

Citeste si: A născut în secret cel de-al treilea copil: „Sunt din nou unchi”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Este însărcinată din nou! Anna va aduce pe lume al treilea copil în curând!

Citeste si: Oana Lis vrea să fie mamă: "Aştept o minune"

„Felicitări! multă iubire amândurora!", "Felicitări, Enrique!", "Tatăl unui preţios îngeraş!", "Mica ta rază de soare este absolut superbă", "Îmi pot imagina cât de mândru eşti în această fotografie", "Ea este cea mai norocoasă fetiţă pentru că te are ca tată", sunt doar câteva dintre comentariile pe care artistul le-a primit.

Julio Jose Iglesias a anunțat nașterea bebelușului

Cel care i-a dat de gol pe Enrique și pe Anna este chiar fratele artistului, Julio Jose Iglesias.

Sunt din nou unchi(...) Fratele meu are deja trei copii. Este foarte fericit şi foarte mulţumit de muzica lui, desigur", a declarat cel de-al doilea fiu al lui Julio Iglesias postului chilian de radio ADN.

Bineînteles că jurnaliştii au fost curioşi să afle dacă este vorba despre un băieţel sau o fetiţă, mai aleas că aproape toată sarcina a fost una secretă.

Julio Jose le-a răspuns direct curioșilor:

„Este un secret, nu pot să-ţi spun", dar a precizat că atât mama, cât şi bebeluşul sunt deja la casa lor din Miami Beach, în SUA.

Fericiţii părinţi nu au reacţionat la cuvintele lui Julio Jose pe reţelele de socializare şi nici în comunicate oficiale, semn că vor să se bucure mai mult de bebelușul lor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Este însărcinată pentru prima dată, după ani întregi de încercări: „Amândoi am fost șocați”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies