A format generatii intregi de copilasi, acum se lupta cu o boala cumplita! O educatoare plina de viata si cu un suflet cat Casa Poporului, diagnosticata cu tumora craniana! Haideti sa o ajutam!

A format generatii intregi de copilasi, acum se lupta cu o boala cumplita! O educatoare plina de viata si cu un suflet cat Casa Poporului, diagnosticata cu tumora craniana! Haideti sa o ajutam!
A format generatii intregi de copilasi, acum se lupta cu o boala cumplita! O educatoare plina de viata si cu un suflet cat Casa Poporului, diagnosticata cu tumora craniana! Haideti sa o ajutam!

Pe "doamna Duta" o stie toata lumea, o iubeste si o respecta. Este educatoarea care a format generatii intregi de copilasi. Plina de viata, cu un suflet mare, cat Casa Poporului, a fost "mama" de la gradinita pentru sute de micuti. Glumeata, cu cate o vorba buna pentru toata lumea, "doamna Duta", asa cum este cunoscuta, stie sa se faca placuta de parinti si iubita de prescolari.

Anul trecut, o veste cumplita a cazut ca un trasnet! Doamna educatoare a fost diagnosticata cu tumora craniana! Maligna! Ce a urmat? Operatii peste operatii, chimioterapie, tratamente scumpe!

Familia este disperata! Tratamentul este foarte scump si trebuie administrat luna de luna, pe o perioada nedeterminata!



"Anul trecut in luna mai, mama mea in varsta de 53 de ani, in urma unor controale medicale, a fost diagnosticata cu tumora craniana frontala dreapta (MALIGNA- GLIOBLASTOM, GRAD IV).
Au urmat o serie de interventii chirurgicale, prima in mai 2015 la Spitalul Universitar, prin care nu s-a reusit ablatia totala. O luna mai tarziu, a facut o nouă operatie la Spitalul MONZA, medicul Sergiu Stoica reusind ablatia completa a tumorii.

A facut radioterapie si chimioterapie. In luna octombrie, a suferit o noua interventie la spitalul Monza deoarece mama a facut hidrocefalie si a necesitat montarea unui sunt.


In perioada august 2015- septembrie 2016, cate 5 zile pe luna, mama a facut chimioterapie, si RMN o data la 3 luni. In luna septembrie, la RMN s-a vazut ca tumora mamei a recidivat si la indicatiile medicului neurochirurg si ale celui oncolog, mamei i s-a recomandat, pentru a ramane in viata, trecerea la a doua linie de citostatice, respectiv la Irinotecan si AVASTIN. Tratamentul trebuie facut o data pe luna, pe o perioada de timp nedeterminata si costa in jur de 6.000
lei pe luna( 4.800 lei AVASTIN, 1.000 lei administratea). Mentionez ca mama este salariata, dar in Romania tratamentul cu AVASTIN nu este recunoscut pentru tratarea acestui tip de tumora, nu este oferit gratuit, nici compensat si trebuie sa il achizitionez personal prin comanda la firma ROCHE- unicul distribuitor al acestui tratament.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Orice ajutor este binevenit pentru a putea sa ii tratez acest diagnostic crunt", a declarat pentru WOWbiz.ro
fiul sau.  

Cont deschis: RAIFFEISEN BANK- RO22 RZBR 0000 0600 1039 0831- MINCIUNA TUDORA

Relatii la telefon: 0729.029.583



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies